|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koruzni ponvičniki
1.9.2006 14:26:29   
HuAnita
Da ne bom recepta pisala vsakemu posebej:user posted image

Koruzni ponvičniki
 
300 ml naravnega jogurta (kupim tistega v Sparu, bioFit)
30 g polnovredne moke (uporabim eko pirino moko + belo moko)
1 raztepeno jajce
1/2 žličke bikarbone
45 finega koruznega zdroba
malo masla ali olivnega olja za pečenje
 
V skledi zmešamo vse sestavine po vrtsnem redu, razen maščobe. Mešamo, dokler ne nastane gladko testo.
Ponev namastimo, segrejeom na srednje močni vročini. V ponev spustimo žlico testa, zlato zapečemo, kot palačinke, cca 2 minuti, na drug strani kako minuto. Obenem lahko pečemo več ponvičnikov.
Namažemo s svežim sirom, marmelado, evrokremom... MMMMMMMMMMMMMMMM - dober tek!
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
To so naravne sestavine za čudovito obarva...
photo
Tudi naravno obarvani pirhi so lahko čisto prave umetnine. Preverite, kaj vse iz kuhinje in vrta lahko uporabite za leto...




Vprašanje.
пеперутка16

Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?