Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koruza, brokoli in obroki 28.2.2005 12:12:41
|
|
|
|
lin
|
Mi smo z uvajanjem začeli zelo zgodaj pr 3,5 mes,tako da sem ji brokoli dala pri enih 5 koruzo pa pri 6.Uno iz konzerve sem skuhala zraven druge zelnjave in jo zniksala
|
|
|
|
koruza, brokoli in obroki 28.2.2005 12:12:52
|
|
|
|
Blink1
|
Zdravo neja je stara skoraj 7 mesecev. Koruze še nisva poskusili...vedno pozabim nanjo:zmeden:. Bom ji pa ta teden skuhala polento...torej koruzni zdrob ( :ups: ) pa zraven szmiksala kakšno zelenjavo. brokoli sem ji tudi že dala...v juhici s piščančkom. Lahko pa ga zmešaš s pirejem. Ko se je lepo navadila na sadje, sem ji zelenjavo dajala dopoldne, da je nebi kaj črvičilo. Zdaj ji dajem kosilo, dopoldne in popoldne pa kakšne sadne ali mlečne kašice, pa fruchtzwerge itd...
|
|
|
|
koruza, brokoli in obroki 28.2.2005 13:08:49
|
|
|
|
lin
|
Polento tudi že pri 5 mes,dali pa nič niblo
|
|
|
|
koruza, brokoli in obroki 28.2.2005 13:19:52
|
|
|
|
Blink1
|
Ja, polenta isto nima glutena. Raje to kot pšenični zdrob
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2005 14:17:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Vprasanje za mamice -kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?pogosteje kot 1x tedensko (
16%)
1x na teden (
13%)
1x na mesec (
18%)
redkeje (
52%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!