|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koromač - semena
28.8.2008 9:37:40   
Eca
Hej!

Na vrtu imam koromač, ki je že pognal cvetove. Zdaj me pa zanima, kaj naj naberem - cvetovi so v različnih fazah - rumeni, zeleni, sivi,......in naj posušim ali kar shranim v steklenem kozarcu?
Večkrat sem že jedla kakšno jed, kjer so bile rumene kroglice (cvetovi koromača) uporabljeni kot začimba in so mi blazno všeč, vendar sedaj ne vem kako naj naberem - shranim te rumene "plodove".

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koromač - semena
28.8.2008 12:40:28   
kjava
Evo, kle te pa ne morem presenetit user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2008 14:39:33   
Eca
Ti mene v pozitivo vedno presenečaš in to je komplimentuser posted image . Pa nikoli te nisem imela za "levo" kuharico....saj veš kdor molči devetim odgovori. Eni so tiho pa vse vejouser posted image .
Lepo se imej!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2008 15:11:50   
kjava
O, hvala user posted image . Sej sem vedla, pa sem bolj štorasta in se ne znam zahvalt user posted image . Tisto od levaka je bil pa itak hec. user posted image

Sej se kmalu vidmo, pa se bomo kej pomenili, ne?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2008 21:29:42   
Gina
A ti govoriš o navadnem koromaču? Jaz ga sicer nimam, tako da ne vem, kakšni so cvetovi, a so taki kot pri sladkem janežu, koromaču - rumeni kobuli, veliki kot npr. pri kopru ali malo manjši, listki pa so tanki in zelo dišeči? Če mislim pravo stvar, potem lahko počakaš na semena, ker so uporabna za čaj, meni fuuuul dišijo in pašejo v mešanico čaja, sicer sem pa brala, da lahko tudi listke posušiš, meni je tudi tisto fajn, sem lani probala eno majhno količino pri tem sladkem koromaču, pa bom tudi letos. Kako uporabit cvet ko je v rumeni fazi pa ne vem. Mojkoromač je še majhen, samo čakam  če bo vreme ugodno, da bo naredil jeseni odebeljeno steblo, okrogel plod. Saj nisi tistega mislila, a ne da ne?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2008 9:45:51   
Eca
Točno tega sem mislilauser posted image , sladki koromač ali komarček eni pravijo. Tiste rumene zadeve od cveta so zelo uporabne samo ne vem kakouser posted image

Čaj mi ne potegne, tisti gomolj pa k ribam.....njami

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2008 18:03:04   
Abra
Mi nabiramo cvetove v rumeni fazi in jih na soncu posušimo. Shranim v kozarčke, ki se fino zaprejo, drugače vsa omara diši po njem user posted image Še najbolj aromatičen je pa tisti, nabran na morju. Jaz ga imam rada na mladem dušenem grahu, pa bučkah... uporaben je pa seveda tudi za čaj, bolje, kot semena.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?