|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   korenčkova juha
23.1.2008 12:14:15   
Anonimen
Sem iskala po netu pa nič pametnega nisem našla. Imam pol kg svežega korenja in bi naredila  kakšno dobro korenčkovo juho. Ene dva recepta sem že enkrat poskusila pa mi ni bilo všeč. Včasih je je moja mama naredila pa je bila tako dobra, samo nikoli ji nisem rekla za receptuser posted image -

Hvala za pomoč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: korenčkova juha
23.1.2008 12:17:53   
April
Jaz prepražim čebulo, dodam žlico zdroba in nastrgan korenček. Ko je kuhano še vse zmiksam s paličnim mešalnikom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 12:22:12   
Detece
Jaz popražim čebulo, dodam narezan korenček in kuskus ali proseno kašo, še malo popražim in zalijem z vodo. Zraven lahko dodaš še kak česen, lovorov list, zelenjavo kocko....po želji...jaz vse juhe na koncu začinim še s tamari omako, soliš po potrebi...na koncu jo zmešaš s paličnim mešalnikom....njami....juha je res okusna..

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 12:23:55   
Sandra*
Najprej naribaš korenček, potem pa:

v lonec daš malo olivnega olja, ko je segret streseš gor pšenični zdrob (gres), mal pomešaš in potem daš nariban korenček in mešaš, potem zaliješ z vodo, ko je že kuhano, not uliješ šprudlan jajček, da se skuha, dodaš mal peteršilja, majaron, timijan in juhica je končana. Jaz dam včasih še mal jušne koceke (goveje).

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2008 12:27:35   
Anonimen
hvala za ideje. Teh receptov pa še nisem poskusila  tako, da jutri poskusim prvegauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2008 13:29:59   
duhica
Jaz pa na olivnem olju popražim česen in nariban korenček, zalijem z vodo, solim, ko je kuhano zmiksam, za zakuho pa dam, kar imam pri roki: zdrob, proseno kašo, jajce, ovsene kosmiče. Naši otroci jo imajo zelo radi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2008 13:56:18   
cmokec
Naredim podobno kot Sandra*, samo, da ne dam jajčka, timijana in majerona. Je pa za probat, ker z začimbami sem pa bolj tko-tko..

Na kančku ojla malo popražim zdrob, a ne sme porjaveti. Nato zalijem z juho. Dobro in hitro moraš mešati, da se ne naredijo zdrobove kepice. Nato dodam naribano korenje (ribano na najmanjše luknice), solim, mogoče malo goveje kocke in je.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2008 14:25:09   
nuala
jaz na maslu popračim korenček in dodam krompir zrezan na kocke.
Zalijem z mesno juho ( če jo imam, če ne z vodo in dodam zelenjavno kocko ).
Dodam malo bazilike ali currya v prahu.
Zmiksam in dodam malo smetane za kuhanje, ali samo mleka ali žlico kisle smetane.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2008 19:05:11   
kaya2007
jaz naredim kremno, dam kuhat krompir in korenje v vodo+mleko (ali smetano), potem pa zmiksam s paličnim.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2008 12:08:10   
Anonimen
Včeraj sem jo skuhala po receptu od cmokec in je bila odlična- smo vso pojedliuser posted image . Naslednjič bom pa poskusila še od katere druge recept.

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2008 12:50:30   
TinKiCa1
ninny dobr si se tole spomnila..veš kako tudi meni sedaj pridejo prav tele korenčkove juhe :) hvala user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2008 8:35:41   
Anonimen
Korenčkova juha z zdrobom
Za pet oseb potrebujemo: 1 liter vode ali juhe, žličko oljčnega olja in pol žličke masla, 10 dag očiščenega korenja, 2 žlici pšeničnega zdroba, 2 drobni jajci, 2 žlici parmezana, malo peteršilja.
To je hitra, okusna, zdrava in poceni juha za vso družino.
Rdeč in rumen korenček očistimo in naribamo. V kozici do mlačnega segrejemo maslo in dobro oljčno olje. Dodamo korenje in pšenični zdrob. Kratek čas dušimo, zalijemo s toplo vodo ali juho, solimo in kuhamo 20 minut, da se zdrob skuha. Posebej stepemo jajce, dodamo sveže nariban parmezan in zlijemo v vrelo juho. Vmes neprestano stepamo, da se jajce enakomerno pomeša v juho. Odstavimo in potresemo s sesekljanim peteršiljem.

(odgovor članu TinKiCa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Je uživanje medu res nevarno za dojenčka?
Med je poln antioksidantov in kot tak super hrana za ljudi, vendar smernice za prehrano dojenčkov navajajo, da je med za...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?