|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje v javnih bazenih
16.8.2010 23:17:10   
jaša2
punce, zanima me, a se (ali ste se) v nosečnosti - predvsem v zadnjem mesecu kopate v javnih bazenih? zaradi morebitnih okušb oz.glivic itd.? 

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopanje v javnih bazenih
17.8.2010 7:01:11   
tintin
v zadnjem mesecu ni priporočljivo zaradi odteka vode, ki ga morebiti v bazenu ne bi opazila...jaz sem sicer plavala parkrat tedensko do 36t.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2010 7:27:13   
flik
Živjo,

jaz se niti v prvi niti sedaj v drugi nosečnosti v bazenih s sladko vodo nisem kopala. Raje v morju, to je pa to user posted image .

lp

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2010 9:25:24   
Anonimen
V bazenih ne boš staknila glivic.

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2010 21:36:57   
isobel
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V bazenih ne boš staknila glivic.

Jaz jih vedno staknem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2010 21:40:18   
Anonimen
mslm, da na pojem okužbe gledate preozko. V savnah in drugih javnih kopališčih je vsa mirujoča voda ustrezno dezinficirana oziroma klorirana, v taki vodi pa se ne morejo dalj časa zadrževati, še manj razmnoževati patogene bakterije in preživeti pomembni virusi. Z glivami in najrazličnejšimi neškodljivimi bakterijami pa smo pokriti in naseljeni vsi po vrsti. Ne boste verjeli vendar ima ženska v lastnem črevesju na milijarde potencialno nevarnih bakterij stalno na zalogi, pa se ji nič ne zgodi in te občasno lahko preidejo tudi na presredek in seveda tudi v nožnico in se prav tako nič ne zgodi. V vodi, v kateri se utegnete namakati v savni ali kopališču se te bakterije sicer izlužijo tudi v vodo vendar se za nekaj stotisoč milijardo krat razredčijo in tudi preživijo izredno kratek čas. Tudi z glivami se v savnah in kopališčih redko okužimo temveč bolj verjetno zgolj lastnim glivam omogočimo "razrast", ko se te dovlj namnožijo pa seveda povzročijo tudi težave.

(odgovor članu isobel)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2010 10:45:36   
tinkamarinka
.

< Sporočilo je popravil tinkamarinka -- 18.8.2010 10:50:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2010 10:49:57   
tinkamarinka

Tudi z glivami se v savnah in kopališčih redko okužimo temveč bolj verjetno zgolj lastnim glivam omogočimo "razrast", ko se te dovlj namnožijo pa seveda povzročijo tudi težave.

Ravno to pa v večini primerov omogoči močno klorirana voda, ki poruši naravno ravnovesje na sluznici. In zato ima marsikatera ženska po kopanju v bazenih probleme z glivicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2010 13:15:35   
isobel
Po mojem mnenju tukaj niti ni tako pomembno, kaj je vzrok okužbe z glivicami, temveč bolj to, da je pri nekaterih ženskah kopanje v bazenu sprožitelj teh težav.

(odgovor članu tinkamarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?