Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 10:38:47
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem uporabljala milo od prvega kopanja dalje, prav tako ga je patromažna prvič skopala z milom. Uporabljala pa sem Johnsons. Uporabi katerega koli otroškega. Glavno je, da je trdo. LP:racka:
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 11:26:19
|
|
|
|
PIAF
|
Tudi mi že od rojstva oz. ko smo ga prvič kopali, uporabljamo trdo milo od Niveje in še sedaj (5.mes.), tudi za glavico.
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 11:43:38
|
|
|
|
babylove
|
Mene so v porodnišnici kopanja naučili, in to s tekočim milom Saugella, tako da ga že od prvega dne vsak dan umijem z milom, potem pa splahnem v čisti vodi. Star je pa 3 tedne. Lp!
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 11:55:34
|
|
|
|
Natas@
|
Našega je patronažna skopala prvič pri 4 tednih z milom. Ga pa uporabljam prbl. 3x na teden oz ko se pokaka do vratu.
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 12:10:02
|
|
|
|
lidia
|
Živjo, moj dojenček je star tri tedne in pol, danes sem govorila s patronažno sestro glede kopanja z milom. Lukas ima nekoliko suho kožo, zato mi je predlagala, da ga vsak dan , če ga kopam, kopam v vodi z malo mandljevega olja, tako ga tudi mazat ne rabim. Z milom pa mi je predlagala, da ga umivam enkrat tedensko, ker drugače bi mu preveč izsušilo kožo. :metulj:
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 13:22:41
|
|
|
|
Kenny
|
Jaz ga še nikoli nisem skopala z milom, pa je star 1 leto! Samo voda, občasno s kamilicami, enkrat na teden malo šampona na glavo, ene dvakrat na teden ga namažem z otroškim losijonom in to je to. Nikoli nismo imeli nobenih problemov s kožo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2005 13:58:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 14:11:20
|
|
|
|
kimi
|
Jaz ga uporabljam od 1 meseca naprej od Bibchen tekoče milo gor piše creme bath (nekaj takega) to milo sva dobila za darilo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?