|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje
31.1.2005 9:51:36   
Fia
Lep pozdrav vsem skupaj,

moram najprej povedat, da se na tem forumu oglašam prvič in upam, da mi boste znali pomagati z vašimi nasveti (že vnaprej hvala pa se priporočam tudi za vnaprej :))

No, zdaj vam pa kar opišem na kakšen problem smo naleteli pri nas :zmeden::
naša v soboto bo enoleto stara čebela (:torta:JUPI!!!) je do dva tedna nazaj naravnost oboževala vodo. No, ko pa sem jo pred dvema tednoma kopala, je začela protestirati, in sicer, ko sem ji umivala laske. Pa sem rekla, da bom pač v bodoče pri umivanju glave malo bolj previdna. No, včeraj zvečer je bilo pa grozno - že ko je samo videla, da v kopalnici pripravljam vodo za čofotanje, je malo čudno gledala, ko pa sem jo dala noter, je bilo pa konec - histeričen jok in dvignjene rokice, pa smo bili v naročju pri mamici. Naj še povem, da je bila banja polna njenih igračk, pa kopel sem naredila, potem sem šla v banjo še jaz, pa se me je samo držala ko klop in jokala. Potem sem jo probala skopati še v njeni stari banjici, ki ji je že zdavnaj premajhna, pa tudi to ni bilo v redu. V glavnem grozno. Do laskov včeraj sploh prišli nisva :-(((.
Prosim, rabim vaše nasvete! Ali je to samo kakšna prehodna faza (močno upam). Kako ste se vi spoprijeli s takim problemom (če ga je sploh kdo imel)?
Aja, še to, do konca prejšnjega leta smo obiskovali tudi plavalni tečaj za dojenčke, kjer je uživala in jo je bilo prav užitek gledati, kako z veseljem škropi vse okoli sebe. Zopet se nam začne konec marca - če se nam sploh bo?? :-(

Hvala za vaše odgovore,

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kopanje
31.1.2005 9:55:34   
Mojca20
Ne vem, po moje je to samo prehodno obdobje, ki pa bo hitro minilo. Ali se je mogoče kdaj ponesreči potunkala?

(odgovor članu Fia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kopanje
31.1.2005 10:07:59   
tjaga
Fia,

mi smo imeli pri :duda::modri: podobne težave. Sicer ne s kopanjem, pač pa z umivanjem glave. Največja muka na svetu.
Potem mu glave nekaj časa nismo umivali, ampak samo brisali z mokro in zelooo ožeto pleničko. Še sreča, da smo ga strigli skoraj na kuglo. Pri deklici je to verjetno težje.
Enkrat pa sem ga nafintirala, mu dala pleničko v vodo in mu jo počasi dajala na glavo, previdno, da mu ni prišla voda v oči in mu hkrati umivala glavo. Na koncu mu je bilo to močenje tako všeč, da si je plenico sam metal na glavo.
Čez nekaj časa smo potem spet uvedli šampon, ampak tako smo ga spet pripravili k umivanju glave.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Fia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kopanje
31.1.2005 10:10:03   
Anonimen
Po moje je bila samo malo slabe volje. Najbolje, da temu ne posvečate preveč pozornosti, ker sicer bo hitro ugotovila (če ni že), kako lahko uveljavi svojo voljo (kar je pa pri kopanju precej zoprno). Nič je ni treba prav pretirano ljubkovati in prepričevati, kar v vodo z njo in zraven mimogrede odločno govoriti, da ni nič hudega in jo na hitro umiti, pa ven. Jaz bi tako naredila.

(odgovor članu Fia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kopanje
31.1.2005 10:12:06   
*HONEY*
Poznam to...obožuje kopaje:racka:, ampak vsakič ko umivama laske je potem vsako naslednje kopanje kritično in nič kaj prijetno:((
In vse mamice, ki sem jih vprašala kako si oni umivajo laske, pravijo da so tudi njihovi otroci panični (mlajši in starejši od naše;stara je 1leto).
Mislim in upam, da vama bo vedno lažje;)

LP:racka:

(odgovor članu Fia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kopanje
31.1.2005 10:19:29   
Fia
Ma, sj ne morm verjet, da sem pred slabe pol ure napisala sporočilo, pa že toliko dobrih in dobronamernih nasvetov. Ste me prov presenetle. HVALA:sloncek:
Jah, res upam, da nam bo spet zlaufalo tole kopanje, ker včeraj res ni blo nič kaj prijetno - ne zame ne za mojo pikopoko. Držte pesti, pa hvala še 1x.

Čau-bau

(odgovor članu Fia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kopanje
31.1.2005 10:23:05   
Anonimen
Mi pa s tušem kar čez glavo, pa če mu je všeč ali ne. Bog ne daj, da bi mu tu pustila komplicirat... Grozna mami, a ne? Ampak en red mora bit. In nam je uspelo sprejeti, to nujno zlo. Zdaj malo potestira, ko stoji v banji im mu vse pene ali pa smao voda teče čez obraz. Nekaj se repenči, potem je pa v trenutku dobro, pa se naprej igra, kot da ni bilo nič. Po moje je tisti enkratni šok kar boljši od počasnega "matranja".

(odgovor članu Fia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kopanje
31.1.2005 10:26:52   
tjaga
Jaz sem tudi najprej vztrajala, da bi normalno glavo umivali, pa je od joka postal čisto moder. Me je skor kap, potem smo pa uvedli tisto varianto. No zdej pa ni panike, smo tolk veliki že, da v bazenu pod vodo plavamo. Mamo komaj cajt vn pogledat :)-:)-:)- . Pa je glava mokra, pa oči, pa ni nobenga dretja več.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Fia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kopanje
31.1.2005 11:11:02   
dory
Oi,

glede kopanja ti ne morem svetovat te pa zelo lepo pozdravljam tukej na forumu :)

lupcka tvoji mali cebeli od Maja :)

(odgovor članu Fia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?