Fia -> kopanje (31.1.2005 9:51:36)
|
Lep pozdrav vsem skupaj, moram najprej povedat, da se na tem forumu oglašam prvič in upam, da mi boste znali pomagati z vašimi nasveti (že vnaprej hvala pa se priporočam tudi za vnaprej :)) No, zdaj vam pa kar opišem na kakšen problem smo naleteli pri nas :zmeden:: naša v soboto bo enoleto stara čebela (:torta:JUPI!!!) je do dva tedna nazaj naravnost oboževala vodo. No, ko pa sem jo pred dvema tednoma kopala, je začela protestirati, in sicer, ko sem ji umivala laske. Pa sem rekla, da bom pač v bodoče pri umivanju glave malo bolj previdna. No, včeraj zvečer je bilo pa grozno - že ko je samo videla, da v kopalnici pripravljam vodo za čofotanje, je malo čudno gledala, ko pa sem jo dala noter, je bilo pa konec - histeričen jok in dvignjene rokice, pa smo bili v naročju pri mamici. Naj še povem, da je bila banja polna njenih igračk, pa kopel sem naredila, potem sem šla v banjo še jaz, pa se me je samo držala ko klop in jokala. Potem sem jo probala skopati še v njeni stari banjici, ki ji je že zdavnaj premajhna, pa tudi to ni bilo v redu. V glavnem grozno. Do laskov včeraj sploh prišli nisva :-(((. Prosim, rabim vaše nasvete! Ali je to samo kakšna prehodna faza (močno upam). Kako ste se vi spoprijeli s takim problemom (če ga je sploh kdo imel)? Aja, še to, do konca prejšnjega leta smo obiskovali tudi plavalni tečaj za dojenčke, kjer je uživala in jo je bilo prav užitek gledati, kako z veseljem škropi vse okoli sebe. Zopet se nam začne konec marca - če se nam sploh bo?? :-( Hvala za vaše odgovore, LP
|
|
|
|