|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopalne plenice
3.8.2005 9:22:00   
štimana
Dan mamice,
mi se odpravljamo v kratkem v toplice, pa me zanima katere kopalne plenice ste nadele svojim otročkom za v bazen. (stari smo 6 mesecev) In seveda če so se dobro obnesle? :kuza:

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kopalne plenice
3.8.2005 9:28:33   
sezam
Mi smo bili s 4-mesečnico na :morje: pa sem imela pralne kopalne hlačke od racmana. Kupila sem jih v BC. Z njimi sem zadovoljna. :bravo: Rabiš le ene ali dvoje, ker se zelo hitro posušijo.:bravo:

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kopalne plenice
3.8.2005 9:34:53   
Marogica
Mi smo uporabljali kopalne pleničke od Pampers. Smo bili zadovoljni.

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kopalne plenice
3.8.2005 10:01:06   
m jana
Mi smo imeli kopalkice od Freds-a! Pa so bile ful ozke moji mali debeluski! Mislim da ne mores zgresit s kopalnimi plenicami Pampers!

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kopalne plenice
3.8.2005 10:05:12   
Anonimen
priporočam da ne kupte plenic za enkratno uporabo, mi smo z njimi prdelali glivice v toplicah. boljše so kopalkice za večkratno uporabo ki jih kupiš v dm-ju

lp, lara

(odgovor članu štimana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   kopalne plenice
3.8.2005 10:16:15   
Marogica
Mislim, da plenice za enkratno uporabo nimajo zveze z glivicami. Si ne znam razložit. Jih vzameš iz vrećke in po uporabi zavržeš. Plenica nima nobenega stika z vodo, ležalniki... Će pa že pride do kakršnegakoli stika v kopališču, pa se to lahko zgodi tudi z drugimi kopalkami, brisačami...

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kopalne plenice
3.8.2005 10:20:42   
Anonimen
ne nima razn to da bl dihta in je fan plastik fantastik in s tem boljše gojišče za glivice..kot recimo olvejs uložki.

(odgovor članu štimana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kopalne plenice
3.8.2005 10:27:35   
Marogica
Še vedno ne razumem. Ko smo prišli iz vode, smo mu dali pleničko dol in ga pustili na brisači nageca in ko smo šli naslednjič v vodo, smo mu zopet dali pleničko.
Doma jih imajo troci tudi non-stop na sebi, dihtajo. Mogoče sem pozabila omeniti, da te Pemperske niso bile plastične.

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kopalne plenice
3.8.2005 11:08:52   
Urša
Mi smo mel kopalne za enkratno uporabo iz Mullerja, čist ok pa poceni.

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kopalne plenice
3.8.2005 11:24:53   
babylove
Huggies little swimmers.

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kopalne plenice
3.8.2005 11:33:55   
PIAF
Jaz sem pa kupila kar dva paketa kopalnih plenic od DM in so ful vredu, pa Pampers baje tudi. Zdaj mi doma ležijo...Upam, da bomo še kaj šli na bazen....
Ampak mu nisem dala nikoli gor nazaj iste, ko se je posušila, saj je bila verjetno polulana?!

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kopalne plenice
3.8.2005 16:11:22   
štimana
Hvala za odgovore,
najbrž se bom za Racmanke odločila. Pa upam, da so uni velikost, tako kot ostale njihove plenice.

dio

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?