kopalne plenice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

štimana -> kopalne plenice (3.8.2005 9:22:00)

Dan mamice,
mi se odpravljamo v kratkem v toplice, pa me zanima katere kopalne plenice ste nadele svojim otročkom za v bazen. (stari smo 6 mesecev) In seveda če so se dobro obnesle? :kuza:

Hvala za odgovore.

sezam -> kopalne plenice (3.8.2005 9:28:33)

Mi smo bili s 4-mesečnico na :morje: pa sem imela pralne kopalne hlačke od racmana. Kupila sem jih v BC. Z njimi sem zadovoljna. :bravo: Rabiš le ene ali dvoje, ker se zelo hitro posušijo.:bravo:

Marogica -> kopalne plenice (3.8.2005 9:34:53)

Mi smo uporabljali kopalne pleničke od Pampers. Smo bili zadovoljni.

m jana -> kopalne plenice (3.8.2005 10:01:06)

Mi smo imeli kopalkice od Freds-a! Pa so bile ful ozke moji mali debeluski! Mislim da ne mores zgresit s kopalnimi plenicami Pampers!

Anonimen -> kopalne plenice (3.8.2005 10:05:12)

priporočam da ne kupte plenic za enkratno uporabo, mi smo z njimi prdelali glivice v toplicah. boljše so kopalkice za večkratno uporabo ki jih kupiš v dm-ju

lp, lara

Marogica -> kopalne plenice (3.8.2005 10:16:15)

Mislim, da plenice za enkratno uporabo nimajo zveze z glivicami. Si ne znam razložit. Jih vzameš iz vrećke in po uporabi zavržeš. Plenica nima nobenega stika z vodo, ležalniki... Će pa že pride do kakršnegakoli stika v kopališču, pa se to lahko zgodi tudi z drugimi kopalkami, brisačami...

Anonimen -> kopalne plenice (3.8.2005 10:20:42)

ne nima razn to da bl dihta in je fan plastik fantastik in s tem boljše gojišče za glivice..kot recimo olvejs uložki.

Marogica -> kopalne plenice (3.8.2005 10:27:35)

Še vedno ne razumem. Ko smo prišli iz vode, smo mu dali pleničko dol in ga pustili na brisači nageca in ko smo šli naslednjič v vodo, smo mu zopet dali pleničko.
Doma jih imajo troci tudi non-stop na sebi, dihtajo. Mogoče sem pozabila omeniti, da te Pemperske niso bile plastične.

Urša -> kopalne plenice (3.8.2005 11:08:52)

Mi smo mel kopalne za enkratno uporabo iz Mullerja, čist ok pa poceni.

babylove -> kopalne plenice (3.8.2005 11:24:53)

Huggies little swimmers.

PIAF -> kopalne plenice (3.8.2005 11:33:55)

Jaz sem pa kupila kar dva paketa kopalnih plenic od DM in so ful vredu, pa Pampers baje tudi. Zdaj mi doma ležijo...Upam, da bomo še kaj šli na bazen....
Ampak mu nisem dala nikoli gor nazaj iste, ko se je posušila, saj je bila verjetno polulana?!

štimana -> kopalne plenice (3.8.2005 16:11:22)

Hvala za odgovore,
najbrž se bom za Racmanke odločila. Pa upam, da so uni velikost, tako kot ostale njihove plenice.

dio

Stran: [1]