Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 31.12.2006 11:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram rečt, da ne razumem izraza zamujeni splav. Drugače pa je čisto možno, da slabosti ponehajo že v 10. tednu, zakaj pa ne. Sicer pa se poskusi pomirit in čimbolj počivat. Pomoje ni nič narobe.
|
|
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 31.12.2006 11:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Če sta slišali srček je vse OK. Jas sem med nosečnostjo krvavela in je bilo vse uredu. Res pa je da moraš veliko počivati. Da slabost preneha se mi zdi da je čisto uredu. Potolaži se in po novem letu pojdi na pregled, da te bo pomirilo, boš videla da bo vse dobro.SREČNO
|
|
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 31.12.2006 11:26:42
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Koga pa ti čakaš ? Če kakorkoli nisi prepričana, da je vse v redu..pejt k zdavniku. Bolje, da ti rečejo da ne paničari...kot pa da je res kaj narobe. Z svoo paniko še najbolj škoduješ sebi in otročku.
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 31.12.2006 11:30:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jah ne morem it na urgenco pa rečt da sem prišla zato ker so mi slabosti prenehale?! se mi bodo smejali in me nagnali domov.....
|
|
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 31.12.2006 12:11:39
|
|
|
|
gaja*
|
Dvomim, da je konec slabosti kaj slabega Nehaj se sekirat, pojdi na urgenco, pa zateži, da te nekaj boli al pa kaj podobnega, da te bojo pregledali. Pač ne povej, kaj si sama misliš Boš vidla, da bo vse ok, pa še pomirla se boš. LP
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 31.12.2006 13:56:47
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jah ne morem it na urgenco pa rečt da sem prišla zato ker so mi slabosti prenehale?! se mi bodo smejali in me nagnali domov..... ANonimna, nič se ne obiraj, nihče se ti ne bo smejal. Čimprej idi na urgenco. Bolje, da ti rečejo, da je vse OK, kot pa da se trpinčiš v negotovosti. Da si ne boš celo življenje očitala..... Na urgenci pa pač rečeš, da si imela rjavkast izcedek in da se bojiš, da je kaj narobe. Pa prenehanje slabosti tudi omeni.
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 31.12.2006 15:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, tale tvoj strah pa jz prav dobro poznam in razumem. Sem imela blazno hude slabosti in en dan, kar na lepem, kot bi odrezal - ni bilo slabosti, ni bilo napetih dojk (tako se mi je zdelo) , vsi nosečniški znaki so izginili ...Mene je zagrabila totalna panika. Spraševala sem dr. Pušenjaka na med.over.net, ki je se je strinjal da lahko prenehanje znakov pomeni tudi "smrt" ploda...Tako me je bilo groza, da bi kar umrla. na srečo sem imela čez 2 dni redno kontrolo - ne moreš si predstavljat kako me je bilo strah, da bo G rekla: "nekaj ni v redu.." ali "žal mi je, srček ne bije več,..."AMPAK BILO JE VSE OK! Tudi jz nisem upala "zganjati panike" na urgenci oz. pri ginekologu, ampak povem ti, da takega strahu ne bi še enkrat doživljala. Jz bi šla na urgenco in se magari zlagala, da me nekaj čudno boli spodaj...Te MORAJO sprejeti in pregledati. In itak, če bo vse OK, ti bodo rekli, da se verjetno vse širi in zato kao bolečine..Pojdi in se magari zlaži, da te nekaj boli. Boš vsaj pomirjena, da je z vse OK. Srečno in POROČAJ!
|
|
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 3.1.2007 12:34:24
|
|
|
|
katis
|
Ojla anonimna, Sama sem doživela paniko v soboto. Prej skoz in skoz zelo hude slabosti. V soboto pa malo rjavega izcedka. Sem rekol ok, saj verjetno bo vse ok (prej nisem imela nobenih izcedkov). Potem pa čez dan povsem otrdel trebuh, NIČ slabosti, in zvečer spet konkreten rjav izcedek. Sem se potem zaradi vsega skupaj tako ustrašila, da sem šla zvečer na urgenco v CE. Sem imela pregled in UZ in je vse OK. Sem se resnično oddahnila. In ko so se v nedeljo vrnile slabosti, sem bila presrečna - čeprav jih tako težko prenašam....
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 3.1.2007 19:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katis ..In ko so se v nedeljo vrnile slabosti, sem bila presrečna - čeprav jih tako težko prenašam.... Meni je bilo potem tudi še slabo za umret, ampak sem tako vsaj vedela, da je vse ok in sem bila srečna.
|
|
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 4.1.2007 15:05:56
|
|
|
|
urskas
|
draga anonimna, nikar ne misli slabo, gotovo je vse v redu. sama sem imela " z.s." pa so bile slabosti prisotne še kar nekaj časa. jaz mislim da je s tvojo pikico vse v redu in bodi vesela, da je slabosti konec, enim se vlečejo vse tja do 20 tedna. LP pa srečno!
|
|
|
|
RE: konec znakov- zamujeni splav? 21.9.2011 8:42:12
|
|
|
|
Nfly
|
hej. tudi jaz sem imela do 8 tedna izrazite znake (napihnjen trebuh, napete prsi, slabo prebavo, slabosti, grozno utrujenost in zaspanost) in so čez noč vsi znaki izginili. Brala sem na forumih, da bi lahko šlo za odmrtje ploda, zato sem pisala ginekologu, ki mi je takoj naslednji dan naredil UZ in je bilo vse v redu, srček lepo bije. tako, da ob nenadnem koncu znakov, res ni nujno, da gre za splav. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?