Anonimen -> RE: konec znakov- zamujeni splav? (31.12.2006 15:44:26)
|
Anonimna, tale tvoj strah pa jz prav dobro poznam in razumem. Sem imela blazno hude slabosti in en dan, kar na lepem, kot bi odrezal - ni bilo slabosti, ni bilo napetih dojk (tako se mi je zdelo) , vsi nosečniški znaki so izginili ...Mene je zagrabila totalna panika. Spraševala sem dr. Pušenjaka na med.over.net, ki je se je strinjal da lahko prenehanje znakov pomeni tudi "smrt" ploda...Tako me je bilo groza, da bi kar umrla. na srečo sem imela čez 2 dni redno kontrolo - ne moreš si predstavljat kako me je bilo strah, da bo G rekla: "nekaj ni v redu.." ali "žal mi je, srček ne bije več,..."AMPAK BILO JE VSE OK! Tudi jz nisem upala "zganjati panike" na urgenci oz. pri ginekologu, ampak povem ti, da takega strahu ne bi še enkrat doživljala. Jz bi šla na urgenco in se magari zlagala, da me nekaj čudno boli spodaj...Te MORAJO sprejeti in pregledati. In itak, če bo vse OK, ti bodo rekli, da se verjetno vse širi in zato kao bolečine..Pojdi in se magari zlaži, da te nekaj boli. Boš vsaj pomirjena, da je z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vse OK. Srečno in POROČAJ!
|
|
|
|