Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 21.6.2011 18:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem s kontracepcijo prenehala pred cca. 8 meseci pa še vedno ni nič. Vidva kar veselo delajta na , če si ga želita. Ne bo nič narobe, če takoj zanosiš. Začni pa jesti folno kislino, za pravilni razvoj . Želim ti veliko sreče in da kmalu zagledaš
|
|
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 21.6.2011 19:45:16
|
|
|
|
pravljica
|
počakala sem samo do prve M in to je bilo to
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 21.6.2011 20:14:43
|
|
|
|
Doll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Pozdravljene! Zanima me, kdaj ste zanosile tiste oz. v kolikšnem času po prenehanju jemanja kontracepcijskih tabletk? Pol leta Vem, da naj bi se počakalo dobre 3 mesece, vendar, če se zgodi prej je kaj narobe?Ni treba nič čakat Ima katera mogoče izkušnje s tem? da Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 22.6.2011 7:06:11
|
|
|
|
ellie
|
Zanosila 3 mesece po prenehanju jemanja kt...neplanirano. Sem narobe zračunala plodne oz. neplodne dni
|
|
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 22.6.2011 8:55:44
|
|
|
|
emma83
|
Zanosila takoj naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 22.6.2011 20:04:55
|
|
|
|
Teya D.
|
Torej vidim da ste vse precej hitro zanosile, celo že naslednji mesec. Bilo bi lepo če bi šlo tako hitro samo vem da je to včasih zelo težko, sploh ko gre zame . Želimo si namreč tretjega otročka. Želja je bila že prej, zdaj pa postaja vedno večja in večja. Vedno sem si želela namreč tri otročke. Pri prvem otroku sva imela malce težav z zanositvijo, kar je bil problem pri meni in mojih jajčnikih. Druga se je nekako 'vrinila' nepričakovano . Zdaj bi pa radi imeli še enega sončka, ki bi našo družino naredil kompletno. Komaj čakam
|
|
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 28.6.2011 10:40:41
|
|
|
|
Jada82
|
Ja ja, če misliš zanositi, kar začnita! Mam kolegico, je zanosila takoj 1. mesec po prenehanju in je tamala ok! Jaz sem prvič čakala 3 mesece, preden sva začela na polno, pa še pol 7 mesecev, da se je prijelo ... tako da. Sedaj pa sva začela takoj po nehanju jemanja KT, pa je zdaj 3. krog .... Tako da, brez skrbi. Ja, pa folno!
|
|
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 3.7.2011 13:24:28
|
|
|
|
Teya D.
|
Torej me čaka spet zdravo življenje ..folna in sadje ter zelenjava. Najboljši čas
|
|
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 20.7.2011 16:52:33
|
|
|
|
TinkaMalinka
|
Punce, ženske, pozdrav! NUJNO vas potrebujem ! Stara sem 28 let. Trudimo se spočeti . Moji menstrualni cikli so kar nekaj. Če ne jem kontracepcijskih ali dabrostona, menstruacije sploh nimam. G mi je sedaj predpisala samo DABROSTON, saj se trudiva zanositi. Sedaj pa vprašanje. Je možno, da sem noseča, četudi sem imela eno čudno menstrucijo? Naredila sem test in bil je negativen. Moj trebuh je napet in večji, skoz mi je nekaj slabo.....ob tem, da sem v času menstrucije imela menstruacijo, ampak tako čudno.. čisto malo, skoraj nič. Grem kar sama sebi na živce, kot, da bi si nekaj domišljala... Je katera dala kaj takšnega skozi?? Prosim, odpišite. Vam bom zares hvaležna. lp, Tinka
|
|
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 1.8.2011 10:24:05
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinkaMalinka Punce, ženske, pozdrav! NUJNO vas potrebujem ! Stara sem 28 let. Trudimo se spočeti . Moji menstrualni cikli so kar nekaj. Če ne jem kontracepcijskih ali dabrostona, menstruacije sploh nimam. G mi je sedaj predpisala samo DABROSTON, saj se trudiva zanositi. Sedaj pa vprašanje. Je možno, da sem noseča, četudi sem imela eno čudno menstrucijo? Naredila sem test in bil je negativen. Moj trebuh je napet in večji, skoz mi je nekaj slabo.....ob tem, da sem v času menstrucije imela menstruacijo, ampak tako čudno.. čisto malo, skoraj nič. Grem kar sama sebi na živce, kot, da bi si nekaj domišljala... Je katera dala kaj takšnega skozi?? Prosim, odpišite. Vam bom zares hvaležna. lp, Tinka lahko da je hormona še premalo in ga test ni zaznal, lahko da si kupila slab test (jst zaupam zamo clear blue). tretja možnost pa je histerična nosečnost. to pa tko najbrž veš kaj je. pretirana želja in potem se pojavijo ravno takšni znaki, kot si jih želiš. upam, da je tista taprva možnost srečno!
|
|
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 2.8.2011 7:24:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinkaMalinka Je možno, da sem noseča, četudi sem imela eno čudno menstrucijo? Naredila sem test in bil je negativen. Imela si menstruacijo in imaš negatoven test, ti pa še vedo sprašuješ če si mogoče noseča??? Ko si boš dala v glavo, da vama pa v tem mesecu ni uspelo, bodo tudi vsi znaki izginili!
|
|
|
|
RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? 7.9.2011 20:29:44
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinkaMalinka Punce, ženske, pozdrav! NUJNO vas potrebujem ! Stara sem 28 let. Trudimo se spočeti . Moji menstrualni cikli so kar nekaj. Če ne jem kontracepcijskih ali dabrostona, menstruacije sploh nimam. G mi je sedaj predpisala samo DABROSTON, saj se trudiva zanositi. Sedaj pa vprašanje. Je možno, da sem noseča, četudi sem imela eno čudno menstrucijo? Naredila sem test in bil je negativen. Moj trebuh je napet in večji, skoz mi je nekaj slabo.....ob tem, da sem v času menstrucije imela menstruacijo, ampak tako čudno.. čisto malo, skoraj nič. Grem kar sama sebi na živce, kot, da bi si nekaj domišljala... Je katera dala kaj takšnega skozi?? Prosim, odpišite. Vam bom zares hvaležna. lp, Tinka Hej! Kako je s tabo? A vama je na koncu le uspelo? lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?