sandra85
|
nej povem, da sem ponosna, da sem sinčka dojila 11 mesecev pred 3 dnevi sva se nehala dojit, brez problemov. že 1 mesec se je dojil samo še zvečer pred spanjem, pa še to glih tolko, da se je pocartal, ker se je vedno fajn napapal za večerjo, pa ponoči se mi je zbujal (od 7. meseca) nisem nehala dojit na silo! meni ni bil tak problem ga dojit ponoči, saj je hitro nazaj zaspal. potekalo pa je takole: pred parimi dnevi sem srečala našo patronažno, pa sva se malo menle, me je zelo pohvalila glede skrbe sinčka in tut to, da ga še vedno dojim. pol pa mi je rekla, da lahko počasi nehava, še posebej, če se ponoči doji, ker on rabi tudi neprekinjen in nemoten spanec-če se pa ponoči doji, je zjutraj nenaspan in mal tečkast. no, pred 3 dnevi sva se po večerji ulegla na posteljo, on ni nič iskal, lepo sem ga stisnila k sebi in tako je zaspal. ko se je ponoči zbudil, ga je očka malo pobožal, mu dal vodico za pit in ga nazaj uspaval (no nej še dodam, da že 1 teden spi z nama ampak ga dava k nama šele ko se zbudi, to pa je po navadi šele ob 5h-6h) danes je že 3. dan, zato sem ga iz firbca na postelji nastavila tako, kot sva se včasih dojila (samo polegla sem ga zraven, majco sem imela oblečeno), on pa se je lepo obrnil, mi dal rito, stlačil rito čisto ob moje telo in zaspal no, zdaj pa je tako, da sem kr js malo ta, ki pogrešam to cartanje, čeprav je zadnje čase to "cartanje" trajalo le kako minutko, ker je bil vedno pred spenjem sit. no, skratka: hotela sem samo napisat, da sem resnično ponosna, da sem ga dojila 11 mesecev, ker sem imela na začetku skozi tisti strah da bom ostala brez mleka. mleka imam še, prsi imam polne, zdaj pa študiram, kaj je najbolje: -da si malo sčrpam (sam pol se bo mleko še delalo) -ali si samo z hladno vodo zmasiram??? ............in zdaj sem si privoščla 1 deci pira če spijem 2, pa bom itak obležala
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|