|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   komu so podobni vaši tamalčki?
4.3.2005 10:11:17   
Magi*
a se spomnite, kako je, ko pridejo prvič pogledat dojenčka prijatelji, babice, tete,... takoj se začne ocenjevati, komu je bejbi podoben. evo za našo pikico pa še nobeden ni mogu ugotovit, komu bi bila podobna. in zdaj, ko je stara že 2 meseca in 2 tedna, si vsi belijo glavo, komu je Zarja sploh podobna. prav smešno je že, ko ugotavljajo, da je čisto samo svoja:) potem običajno modro zaključijo, da je najbrž še prekmalu, da bi se videlo.

Kako pa je s tem pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 1
4.3.2005 10:14:18   
malika
Mislim, da vsak vidi drugače. Jaz sem v mojem, ko se je rodil videla izrezanega mojega očeta, moji sorodniki so pravili, da je podoben meni, njegovi, da je njemu.

Zdaj pri enem letu pa lahko rečem, čisto odvisno od kretnje, pogleda, strani opazovanja. Včasih je čisti jaz, včasih pa ati.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2005 10:15:17   
Sabla
Moja pikica je bla nekaj dni čisto podobna moji mamici,zdaj pa je izrezan očka.Vsak pravi,da jo niti slučajno ne more zatajit.Kako se mu fajn zdi...;)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2005 10:17:23   
Maxica
Naš :duda: je že od vsega začetka tako zelo podoben očku, da ne moreš faliti. Tudi ko gledamo moževe slike, ko je bil star toliko kot :duda:, sta si podobna kot jajce jajcu:bravo:.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2005 10:19:17   
@dasa@
moja sestrica je pa čistti bratec ko primerjaš njegove slike ko je biv on star 1.leto pa njene ju težko ločiš
če ne veš točno gdi je na kteri slikci je:)-

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2005 10:20:07   
JASNA D
Moja dva nista prav nič atekova, žal. Sta bolj po moji veji potegnila, zaenkrat, kaj pa bo prinesel čas, pa bomo vsi skupaj videli. Drugače, pa še najbolj kažeta podobnost z mojim očetom oz., še bolj z mojim bratom.

Jasna

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2005 10:24:02   
Jančika_
Vasja ima atijeva usta in lase. Nos, obrvi in oblika oči so moji, barva oči od atija. Kot je rekel moj prijatelj - a perfect mixture:love:.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2005 10:25:50   
nejcko
Za našega pobčka si ljudje nikoli niso bili čisto na jasnem, komu je bolj podoben, saj ima poteze od naju obeh. No, pa je nekoč ena moževa sodelavka naredila zelo pameten zaključek, ko je ugotavljala, komu je mali bolj podoben - ah, je rekla, ma saj sta si itak tudi vidva podobna (mož in jaz). _Zelo pametno!!!???

Za tamalo pa sploh ne vemo, kam bi jo vtaknili, je čisto samosvoja - zaenkrat. Poštar????

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2005 10:26:14   
Anonimen
Tibor je čisto meni podoben... oh, ko bi vsaj bilo res, ha, ha.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2005 10:28:13   
Anonimen
Pri nas so si pa kar enotni in nekako vsi povedo podobno, bradico, usteca in noska ima po atiju, ostalo po mami - vsi pa dodajo, da je še ena ekplozivna zmešanca povrhu :)-:)-:)-

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2005 10:29:25   
Anonimen
Za Leo so še čisto vsi rekli, da je izrezana jaz. Moji strici in tete jo kličejo kar mala Alja. Tudi, ko sem primerjala njene slike z mojimi iz otroštva je tako, kot bi gledal enega otroka.

No, z očijem sta si p tako kontra, da si bolj ne bi mogla bit - ona je blond, modre oči, svetla koža, on pa črne lase, temno rjave oči, temnejšo kožo. Lahko pokukaš v albumček.

Vsi vedno pravijo, da je še poštarju bolj podobna kot njemu! :)-:)-:)-

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.3.2005 10:29:40   
Mina1
:)-:)-:)-, klasika: jaz pravim da oba meni, pa tisti, ki menen poznajo, pravijo, da meni.

Od mojega svojici, pa da njemu in tako:)-:)-:)-

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.3.2005 10:33:52   
Magi*
mene je v bistvu najbolj zmrazilo, ko je tašča rekla, da upa da bo njej podobna. kokr, da je kaj narobe z nama?:)-

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2005 10:35:12   
Mina1
MAGI*:)-:)-:)-, klasik aja, tele tašče in tasti - da dol padeš:)-:)-:)-

pa-pa Mina1

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2005 10:35:17   
LIALIA
Meni čisto vsi pravijo, da je očiju podobna. Jaz pa ne vidim :zmeden:

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2005 10:37:37   
BokiMB
Podoben je atiju in babici (po atijevi strani):(

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.3.2005 10:42:14   
Anonimen
O Magi* hudo....:)-:)-:)-:)-:)-saj človek ne ve ali bi :((:((:(( ali se :)-:)-:)-:)-, najbolje kar zadnje...

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.3.2005 10:47:41   
Annny
Naša Naja ima očke in nos po meni, drugače je pa vsa atijeva:love:

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.3.2005 10:50:49   
Pupica
moja princeskica je čisto podobna mojemu :love: in njegovi mami. Vedno bolj se mi zdi da je čista taščica:zmeden:
no pa se najdejo spet eni, ki trdijo, da je čist men podobna...
Jaz pa pravim po obeh nej vzame le najboljše pa bo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.3.2005 10:57:45   
urši*
naš tamali je čisti ati, če gledaš njegove slike , ko je bil dojenček je tako kot, da bi gledal isto osebo!!!redko kdo reče, da je podoben meni, pa še takrat ne vidim te podobnosti!! še dobro , da je podoben njemu, se vsaj ve, da je njegov:)-:)-:)-

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.3.2005 11:35:17   
SISI25
Nam vsi rečejo da sta čista atija.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.3.2005 20:46:26   
Anja167
Naš je bil tudi od začetka sam svoj, zdaj pa trenutno vsi pravijo, da je podoben svojemu stricu (mojemu bratu). Hm... Meni se pa zdi, da je atiju. Važno, da ima po njem najlepše rdeče laske.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.3.2005 9:40:55   
Bejba
Naš je pa baje totalna kopija atija. Le očke ima po meni, hvala bogu. Sem vedno govorila, da ima lahko vse po atiju, le očke naj bodo moje (ker je to baje moj najlepši del) in tako so zaenkrat še vedno lepo modre.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?