komu so podobni vaši tamalčki? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Magi* -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:11:17)

a se spomnite, kako je, ko pridejo prvič pogledat dojenčka prijatelji, babice, tete,... takoj se začne ocenjevati, komu je bejbi podoben. evo za našo pikico pa še nobeden ni mogu ugotovit, komu bi bila podobna. in zdaj, ko je stara že 2 meseca in 2 tedna, si vsi belijo glavo, komu je Zarja sploh podobna. prav smešno je že, ko ugotavljajo, da je čisto samo svoja:) potem običajno modro zaključijo, da je najbrž še prekmalu, da bi se videlo.

Kako pa je s tem pri vas?

malika -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:14:18)

Mislim, da vsak vidi drugače. Jaz sem v mojem, ko se je rodil videla izrezanega mojega očeta, moji sorodniki so pravili, da je podoben meni, njegovi, da je njemu.

Zdaj pri enem letu pa lahko rečem, čisto odvisno od kretnje, pogleda, strani opazovanja. Včasih je čisti jaz, včasih pa ati.

Sabla -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:15:17)

Moja pikica je bla nekaj dni čisto podobna moji mamici,zdaj pa je izrezan očka.Vsak pravi,da jo niti slučajno ne more zatajit.Kako se mu fajn zdi...;)

Maxica -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:17:23)

Naš :duda: je že od vsega začetka tako zelo podoben očku, da ne moreš faliti. Tudi ko gledamo moževe slike, ko je bil star toliko kot :duda:, sta si podobna kot jajce jajcu:bravo:.

@dasa@ -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:19:17)

moja sestrica je pa čistti bratec ko primerjaš njegove slike ko je biv on star 1.leto pa njene ju težko ločiš
če ne veš točno gdi je na kteri slikci je:)-

JASNA D -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:20:07)

Moja dva nista prav nič atekova, žal. Sta bolj po moji veji potegnila, zaenkrat, kaj pa bo prinesel čas, pa bomo vsi skupaj videli. Drugače, pa še najbolj kažeta podobnost z mojim očetom oz., še bolj z mojim bratom.

Jasna

Jančika_ -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:24:02)

Vasja ima atijeva usta in lase. Nos, obrvi in oblika oči so moji, barva oči od atija. Kot je rekel moj prijatelj - a perfect mixture:love:.

nejcko -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:25:50)

Za našega pobčka si ljudje nikoli niso bili čisto na jasnem, komu je bolj podoben, saj ima poteze od naju obeh. No, pa je nekoč ena moževa sodelavka naredila zelo pameten zaključek, ko je ugotavljala, komu je mali bolj podoben - ah, je rekla, ma saj sta si itak tudi vidva podobna (mož in jaz). _Zelo pametno!!!???

Za tamalo pa sploh ne vemo, kam bi jo vtaknili, je čisto samosvoja - zaenkrat. Poštar????

Anonimen -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:26:14)

Tibor je čisto meni podoben... oh, ko bi vsaj bilo res, ha, ha.

Anonimen -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:28:13)

Pri nas so si pa kar enotni in nekako vsi povedo podobno, bradico, usteca in noska ima po atiju, ostalo po mami - vsi pa dodajo, da je še ena ekplozivna zmešanca povrhu :)-:)-:)-

Anonimen -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:29:25)

Za Leo so še čisto vsi rekli, da je izrezana jaz. Moji strici in tete jo kličejo kar mala Alja. Tudi, ko sem primerjala njene slike z mojimi iz otroštva je tako, kot bi gledal enega otroka.

No, z očijem sta si p tako kontra, da si bolj ne bi mogla bit - ona je blond, modre oči, svetla koža, on pa črne lase, temno rjave oči, temnejšo kožo. Lahko pokukaš v albumček.

Vsi vedno pravijo, da je še poštarju bolj podobna kot njemu! :)-:)-:)-

Mina1 -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:29:40)

:)-:)-:)-, klasika: jaz pravim da oba meni, pa tisti, ki menen poznajo, pravijo, da meni.

Od mojega svojici, pa da njemu in tako:)-:)-:)-

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

Magi* -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:33:52)

mene je v bistvu najbolj zmrazilo, ko je tašča rekla, da upa da bo njej podobna. kokr, da je kaj narobe z nama?:)-

Mina1 -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:35:12)

MAGI*:)-:)-:)-, klasik aja, tele tašče in tasti - da dol padeš:)-:)-:)-

pa-pa Mina1

LIALIA -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:35:17)

Meni čisto vsi pravijo, da je očiju podobna. Jaz pa ne vidim :zmeden:

BokiMB -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:37:37)

Podoben je atiju in babici (po atijevi strani):(

Anonimen -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:42:14)

O Magi* hudo....:)-:)-:)-:)-:)-saj človek ne ve ali bi :((:((:(( ali se :)-:)-:)-:)-, najbolje kar zadnje...

Annny -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:47:41)

Naša Naja ima očke in nos po meni, drugače je pa vsa atijeva:love:

Pupica -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:50:49)

moja princeskica je čisto podobna mojemu :love: in njegovi mami. Vedno bolj se mi zdi da je čista taščica:zmeden:
no pa se najdejo spet eni, ki trdijo, da je čist men podobna...
Jaz pa pravim po obeh nej vzame le najboljše pa bo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

urši* -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 10:57:45)

naš tamali je čisti ati, če gledaš njegove slike , ko je bil dojenček je tako kot, da bi gledal isto osebo!!!redko kdo reče, da je podoben meni, pa še takrat ne vidim te podobnosti!! še dobro , da je podoben njemu, se vsaj ve, da je njegov:)-:)-:)-

SISI25 -> komu so podobni vaši tamalčki? (4.3.2005 11:35:17)

Nam vsi rečejo da sta čista atija.

Anja167 -> komu so podobni vaši tamalčki? (6.3.2005 20:46:26)

Naš je bil tudi od začetka sam svoj, zdaj pa trenutno vsi pravijo, da je podoben svojemu stricu (mojemu bratu). Hm... Meni se pa zdi, da je atiju. Važno, da ima po njem najlepše rdeče laske.

Bejba -> komu so podobni vaši tamalčki? (8.3.2005 9:40:55)

Naš je pa baje totalna kopija atija. Le očke ima po meni, hvala bogu. Sem vedno govorila, da ima lahko vse po atiju, le očke naj bodo moje (ker je to baje moj najlepši del) in tako so zaenkrat še vedno lepo modre.

Stran: [1]