|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko ste praktične?
29.12.2007 12:16:15   
TIA22
Zanima me koliko ste praktične. To mislim, ali si same zamenjate žarnice ali čakate na možeke, ali si kako omaro ali element same sestavite? KOliko ste samostojne, bi morala vprašati?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko ste praktične?
29.12.2007 12:18:48   
BrankaO.
user posted image user posted image user posted image Jaz sem bila kar samostojna dokler sem bila sama ko pa sem spoznala mojega možička me je pa tako razvadu da nočem več bit!user posted image user posted image Čeprav žarnico to bi že,ne bi čakala v temi nanj!user posted image

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 12:20:11   
Anonimen
Večino stvari sama nardim oz. nardi tist k ma cajt. No kkšnih večjih omar se glih ne lotim sama sestavljat. Pokličem kolege njegove, jim dam pivo pa škatle, pa se igrajouser posted image .
Pa kkšnih gum tud glih sama ne prešravfujem na avtu. Olje znam menjat, vodo dotočit.....

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 12:24:03   
eya
Bolj tako, no. Ok, žarnice že menjam, omar pa raje ne sestavljam. Žarnico v avtomobilu moj menja, jaz samo tekočino za vetrobransko dotočimuser posted image  Olje nam pa tako na servisih menjajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2007 12:24:04   
Naja30
Veliko manjših stvari sama naredim, ker če bi čakala na njega, bi minilo precej časa, preden bi bilo kaj narejeno. Pa jaz sem tudi hitrejša. On je tak perfekcionist, da mu ni para in gleda, študira, računa in kaj vem še vse, mene pa mineva volja zraven user posted image  Je pa res, da ko naredi, naredi super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2007 12:24:43   
LoCa
sicer imam fanta, ampak . pleskam sama, montiram luči sama, montirala ventilator sama, monitrala štekarje sama (mi sicer delajo probleme ti tanovi), iz ikeje mi je užitek sestavljat. če bi čakala na to, da bi se njemu dalo, bi crklna vmes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2007 12:26:06   
Peteršilj
žarnico znam menjati, kaj zašraufati, vodo za šejbo na avti naleti, pa še bi se kaj našlo.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2007 12:29:31   
Anonimen
KOliko ste samostojne, bi morala vprašati?

Preveč....user posted image

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2007 12:30:40   
BrankaO.
Vidim da ženske nekam lene za oskrbo avtauser posted image jaz pa ravn to bolj obvladam!Žarnice,olje,gume,antifriz in podobno rada menjam sama!Imam pa manjšo prednost saj sem rasla z mehanikom gor pa še moj je mehanik!Sem pa že pomagala tudi pri manjših servisih sicer na golfih in jugecih ampak tudi to ni mačji kašelj!user posted image user posted image raje to kot kuhanje(včasih)ali pospravljanje

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2007 12:31:50   
LoCa
moj tip niti vozniškega nima, tko da.... user posted image

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2007 12:49:18   
TIA22
Aha, no ko jaz najraje vse sama naredim, ker moj bi doktoriral prej ko bi omaro sestavil.user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2007 12:50:33   
Anonimen
Men moška opravila niso problem. Še v kišti od compa znam kaj zamenjat. Pa viruse (po večini) sčistit. Pa zadnjič sm letvice od postelje vse sama skup zbila z žeblji. Pa po stanovanju sama prestavljam. Pa belim stene. Pa popravljam. Tud žarnice niso težava. Pa elektrika tud ne.

Edino višina me mal zajebava, ker sm bolj med majhnimi.
Ja, zato pa rabim jaz moškega.user posted image

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2007 12:57:21   
Maxica
Če je ravno treba, se že pomatram, pa mi tudi uspe. Vendar če ni lih nujno, pa raje taka opravila prepustim komu, ki je še bolj praktičen kot jaz.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2007 13:08:53   
dulcinea
Hm, jaz najraje naredim vse stvari sama. Žarnico itak da menjam že odkar se zavedam. Za avto sama skrbim. Žarnico sicer dam menjat kolegu, ker je res težko do nje, gume pa imam dvojne in si sama prešravfam. da o omarah ne govorim. To mi je v užitek. Sestavljat mislm.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.12.2007 13:09:42   
ona
Jaz sem tudi bolj od tistih,ki jih kuhanje smrdi,kar se tiče pa dela okrog avta-menjava gum,dolivanje olja,antifriza,...pa kar sama porihtam.
V bajti pa najraje belim in tud sestavim omaro,če je trebauser posted image
Okrog elektrike samo žarnice menjavam,drugo se bojim,okoli računalnika se vsega lotim in okrog takih aparatov,če se kaj pokvari tudi sama kaj razmontiramuser posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.12.2007 13:10:17   
dory
okol avta sem bl švoh...ga znam sam vozit :)

vse ostalo pa zavihlem rokave in akcija...rada nardim sama,ker vem,da je vsaj ok narjen pol :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.12.2007 13:13:24   
BrankaO.
Ona sva že dve taki!user posted image user posted image Bolj zanimivo je  šraufanje kot kuhanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.12.2007 14:22:44   
qwasy
Kolk ste face! Jaz brez svojga dedca ne preživim tri dni ... mater me je sram user posted image
Ga bom prosila za en praznični tečaj preživetja v civilizaciji.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.12.2007 14:28:44   
polona2
Nisem praktična spljoh...

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.12.2007 14:43:25   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Veliko manjših stvari sama naredim, ker če bi čakala na njega, bi minilo precej časa, preden bi bilo kaj narejeno. Pa jaz sem tudi hitrejša. On je tak perfekcionist, da mu ni para in gleda, študira, računa in kaj vem še vse, mene pa mineva volja zraven user posted image  Je pa res, da ko naredi, naredi super.

V tem primeru Naja3 sva si pa identični user posted image .
Si te prav znam predstavljati, ker moj je tudi tak perfekcionist in sprva sem živčni zlom dobivala zaradi tega, a sedaj je že dobro, ker si pomagam sama, če se le da.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.12.2007 16:23:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO.

Jaz sem bila kar samostojna dokler sem bila sama ko pa sem spoznala mojega možička

Enako. Zdaj pa sicer še vedno znam bit samostojna, samo povečini kar možek opravi marsikatere zadeve, ki sem jih prej sama.

(odgovor članu BrankaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
29.12.2007 17:01:03   
lex
jaz znam pa vse sama, samo da mu ene stvari enostavno prepustim, ker jih on lažje naredi, se pa vsekakor vedno vtaknem v vse. še v gradnjo bajte, vem že vse o ciglih izolaciji toplotnih črpalkah,....

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.12.2007 17:04:06   
Anonimen
Vse znam sama, edino avto mi on servisira, ker nimam pojma kam gre kaj. Samo vodo znam dotočit, pa antifriz.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
29.12.2007 17:06:03   
Anonimen
Bi preživela brez moške pomoči, vendar moški ima nekaj kar jaz nimamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
29.12.2007 17:07:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Bi preživela brez moške pomoči, vendar moški ima nekaj kar jaz nimamuser posted image

user posted image user posted image user posted image  vsaka pomembna stvar je v oklepaju. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?