Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 17:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ah pri nas itak ne ločujemo na moška in ženska opravila, tko da nardim vse kar hočeš. ja avte itak bolj jaz vzdržujem kot moj ker mu je mar za avte, vrtam z bormašino, omaro sestavt? to je men za hobi :) v tem uživam, kaj ste še naštevale...žarnico zamenjat? a se hecate? to je isto k flašo odpret? ne vem zakaj bi bilo to moško delo? belim, štemam, krampam, štiham, žagam, ma v glavnem vse, edin štroma ne maram, se ga mal bojim :)
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 17:28:01
|
|
|
|
lelaval
|
Večino stvari sama nardim oz. nardi tist k ma cajt. No kkšnih večjih omar se glih ne lotim sama sestavljat. Pokličem kolege njegove, jim dam pivo pa škatle, pa se igrajo . Pa kkšnih gum tud glih sama ne prešravfujem na avtu. Olje znam menjat, vodo dotočit..... Jaz isto
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 17:47:33
|
|
|
|
želva
|
Kar se avta tiče mu vse prepustim, ker nimam pojma kam kaj gre oz. se mi ne da in se delam francoza , Žarnico zamenjam, belim pod pogojem, da tud on, pribijam kotne lajšte, pa kako malenkost, ostalo mu prepustim, ker kakšen del mora pa tud on met. Marsičesa še nisem probala, pa tud zanalašč nočem, ampak samo s prstom kažem -tole je za poštimat, pa tole za pospravit.. Ker drgač bi pa vse 4 vogale v hiši podpirala
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 18:03:55
|
|
|
|
kovač
|
Stanovanje sama pospravim, operem perilo, zavese, sesam tla, pomivam tla, likam perilo, pomivam okna in balkon, kuham in pečem povečini sama, in pomivam posodo, žarnice tudi ni problema menjati, ali priviti vijak na vratih ali oknu. Ni mi problem olje pri avtu zamenjati, doliti vodo za šipe, natočiti gorivo v avto. Tudi gume bi znala zamenjati, no vsaj na jugotu to ni bilo problem, sedaj bi pa videla, če bi se znašla v taki situaciji. Ni mi problema poleti prati avta in ga posesati. Edin sama pa ne bi šla stanovanja belit. Mi je pa izziv sestavljanje pohištva. Tko, da za nekaj sem pa še. Aja, pa v naravi bi se tudi znala preživet, sploh ob morju ne bi bilo problema.
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 18:35:13
|
|
|
|
Gina
|
Imam tolk drugega dela, da se tudi slučajno ne pritaknem avta, beljenja, šraufanja, kakih težkih fizičnih del, montiranja, zidanja bajte, polaganja strehe ali česa podobnega. Uf, bi bila čudna, če bi še to zraven počela, lahko samo še kapituliram.
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 18:45:07
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Bi preživela brez moške pomoči, vendar moški ima nekaj kar jaz nimam vsaka pomembna stvar je v oklepaju. Se strinjam
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 19:34:17
|
|
|
|
marita
|
madona ste vse popolne, jaz sem pa totalno nasprotje... ne znam nič popravljat, sestavljat, menjat, kuhanje mi je pa tud španska vas. Mam pa potrpežljivega desca, se me je že navadil, kaj pa če drugega. Sem pa vedno asistentka, podajam mu stvari, sodelujem, to je pa tud vse.
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 19:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Dokler mi ni treba, se marsikatere stvari sploh ne dotaknem. Ko pa sem prisiljena kaj narediti, pa že nekak pogruntam kako se naredi. Predvsem to mislim tehniko (TV in računalnik). pač mam to smolo da mam same stručkote okrog sebe, pa se mi treba lih pretegnit.... Žarnice itak sama menjam (mislim... a jih kdo ne? ),Tud kak šrauf kam zavijem pa žebelj zabijem. Ok trave ne kosim... znala bi jo pa Sama belim stene, če je treba. Kuha pa peka sta pa pri meni posebno poglavje. sej bi... ampak je tolk navdušencev v bajti, da sploh ne pridem na vrsto. Tk da... znam najmanj kuhat v naši bajti... ampak še vedno znam. Sam pač ne kompliciram Avto pa je totalna neznaka zame. Imam namen enkrat it na inštrukcije k enmu avtomehaniku, da mi vsaj osnovno razloži o motorju in podobnih stvareh, da če že obstojim kje, da vsaj vem pri čem sem.
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 20:07:10
|
|
|
|
caillou
|
Sem ja, multipraktik sem.
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 22:23:04
|
|
|
|
Annny
|
Hja, če hočem, znam marsikaj..lahko bi se tudi naučila..ampak je moj možek zelo praktične sorte in so mu ta 'moška dela' mala malica...to mi je v potuho
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 29.12.2007 22:41:30
|
|
|
|
rija
|
sem zelo tehničen tip, bolj kot moj. edino pri bajti se je moj dragi strašno izkazal. predvsem z voljo
|
|
RE: koliko ste praktične? 30.12.2007 2:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Znam vse in naredim vse - če se mi le da. Edino, česar se izogibam (čeprav mi tudi še nekako gre), sta elektrika in plin - tega pa res ne maram. Sestavljanje pohištva, osnovne menjave ali sestavljanja česarkoli v hiši, bistvena popravila ali menjave na avtomobilu (da je vozen), glavno delo okrog hiše - ni problema. Samo z lenobo imam probleme. Še dobro, da imam Kamikazo. Nekdo pač mora.
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 30.12.2007 6:23:56
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Zanima me koliko ste praktične. To mislim, ali si same zamenjate žarnice ali čakate na možeke, ali si kako omaro ali element same sestavite? KOliko ste samostojne, bi morala vprašati? Kar se tiče naštetih stvari obvladam vse. Pa še kaj zraven. Praktična torej .
|
|
RE: koliko ste praktične? 30.12.2007 7:04:06
|
|
|
|
al1*
|
/quote]Hja, če hočem, znam marsikaj..lahko bi se tudi naučila..ampak je moj možek zelo praktične sorte in so mu ta 'moška dela' mala malica...to mi je v potuho [ Enako je pri meni - marsikaj sicer znam, ampak zakaj bi se človek silil, če je to v veselje.
|
|
RE: koliko ste praktične? 30.12.2007 11:50:31
|
|
|
|
zverinca
|
vse sama, tudi štrom in plin. Avtu bi tud gumo zamenjala. Kaj čem, rasla sem brez očeta, smo ble 3 babnce, k smo mogle tud to narest.
|
|
RE: koliko ste praktične? 30.12.2007 18:07:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Za avto - nimam pojma. Sem pa nataknila nazaj brisalec kake dve leti nazaj, ko se nama je s sestro staknil dol in ona ni imela pojma. Zarnic ne menjam, belit mi niso nikol pustil doma (packi), ko smo renoviral, sem vse letve iz tega pr vratih (štok?) dol odstraufala in potem nazaj dajala, pohistva ne sestavljam. Zrihtam pa racunalnik - nalozim novo opremo, priklopim router in modem in nastavim vse itd. Kar se racunalnika tice doma vedno hodijo meni tezit, ce pa jaz ne vem ali ne znam, pa dragega poklicem in se potem delam pametno Pa jelko grem sama v klet iskat, jo sestavim in okrasim, tudi lucke Pa ceprav je jelka 20 cm visja od mene Torej, sem napol prakticna. Bi se pa rada naucila teh stvari, edin za avto mi je v interesu samo to, da ga znam vozit. Za menjavo gume bi poklicala pa al dragega, al fotra al pa AMZS. LP
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 30.12.2007 19:11:19
|
|
|
|
Zasanjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Veliko manjših stvari sama naredim, ker če bi čakala na njega, bi minilo precej časa, preden bi bilo kaj narejeno. Pa jaz sem tudi hitrejša. On je tak perfekcionist, da mu ni para in gleda, študira, računa in kaj vem še vse, mene pa mineva volja zraven Je pa res, da ko naredi, naredi super. Pri meni isto.
|
|
|
|
RE: koliko ste praktične? 1.1.2008 23:04:10
|
|
|
|
Rožica I
|
Zadnjič sem ravno, v časovni stiski, sama popravila pralni stroj, ki ni centrifugiral in je iz njega tekla voda in pena . Drugač pa sem strup (oz uživam) v sest. pohištva, pleskanja, rihtanju avta (žarnice, gume, antifriz, tekočina za šipe, čiščenje..), vrtanju z bor mašino, šraufanju .. ! V bistvu mi je fajn kaj rihtat okoli fotoaparatov, računalnikov, v glavnem finomehanike in tudi sin mi zmeraj prinese kakšno igračo popravit, ker je mama- majstor! Kuhanje mi je v užitek in sem pri tem precej kreativna (je pa res, da mi ni mus kuhat več kot 3x na teden ), kar pa NE MARAM, pa so klasična gosp. dela (pomivanje posode, čiščenje..) oz. kontinuiranost le teh del (oz. vzdrževanje reda in čistoče ...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?