|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko poje vaš malček
15.5.2011 10:22:17   
keira1977
Pozdravljene mamice,

moja 1 in pol mesečna punčka ogromno poje. Naj povem da se ne dojimo. Že ob rojstvu je pojedla več kot 120 ml na obrok, zdaj pa kr 160 ml. Hranimo se vsake 2,5 do 3 ure, ke neprestano joče in bi sesala. Jaz pa ji tlačim dudo in je še večji jok. Ko ji skuham čajček popije celo flašo in potem hoče še mleko. Aja pa še krče ima...po mojem ker toliko poje. Prvo smo pomislili da gre za mleko, zato sem v lekarni kupila novalak IT da lažje kaka...sicer res več kaka, jo pa še vedno stiska.Meni se to ne zdi normalno. Res je prava bucka....sej če je zdrava je vse uredu, bojim se da je kaj narobe. Tudi ponoči ne spimo ker joče. Kupila sem že več vrst kapljic in čaj pa ne pomaga. Ko pa je že toliko zmatrana od joka pa sam dol pade.
Doma imamo že 2 leti staro punčko in z njo razen malo krčkov nismo imeli nobene težave.

Prosim da mi svetujete ker nevem na koga se obrnit saj naš pediater je glede hrane neomajen in bi mi sigurno celo pridigo naredil..

Lp Silva
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko poje vaš malček
15.5.2011 13:58:49   
DragonLady
Men je patronažna rekla nekak takole...otrokov želodček je kot kozarec. Če poje preveč, se želodček preveč napolni in bo bruhnil. Če je premalo, bo otrok želel več hrane, kar bo pokazal z jokom...tudi mi smo imeli fuuuuuuuuul probleme s krči. Sem kupila kapljice v Avstriji, pa je pomagalo mogoče dva tedna. Edino, kar je našega pikeca vsaj malo pomirilo, je bila masaža trebuščka, ležanje na trebuščku (na nek način samo-masaža) in telovadba z nogicami (mu primeš nogice in z njimi krožiš s smeri urinega kazalca tako, da se njegova kolena že dotaknejo njegovega trebuščka)...imaš res lepe videoposnetke tega na youtube strani. Moj dragi ni mogel verjeti, ko je bil poleg med masiranjem in telovadbo, pa je mali take prdce spuščal, da adijo pamet. Po tem sem šele videla, kako ga je šraufalo po trebuščku...sta pa ravno v tem obdobjuj, ko so krči res hudi. Vsaj pri nas je bilo tako. Pa je minilo...tudi pri vas bo, ne skrbi...aja, telovadba je super zadevica tudi z vidika cartanja...naš mali je ob tem nenormalno užival, smejal se je poleg, pa še trebušček ga je nehal bolet. Poskusi, mogoče bo pomagalo...

(odgovor članu keira1977)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko poje vaš malček
19.5.2011 10:38:58   
andrejkica
Za krče so nam najbolj pomagale kapljice ColiPrev, ki se jih daja pred vsakim obrokom.
Smo probali tudi Colikind homeopatske granule pa so tudi malo pomagale.


(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




kuhanje
tinchek1980

Kako pogosto doma kuhate?

nikoli (2%)

redko (4%)

le konec tedna (11%)

vsake 2 dni (13%)

vsak dan (71%)


Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!