DragonLady -> RE: koliko poje vaš malček (15.5.2011 13:58:49)
|
Men je patronažna rekla nekak takole...otrokov želodček je kot kozarec. Če poje preveč, se želodček preveč napolni in bo bruhnil. Če je premalo, bo otrok želel več hrane, kar bo pokazal z jokom...tudi mi smo imeli fuuuuuuuuul probleme s krči. Sem kupila kapljice v Avstriji, pa je pomagalo mogoče dva tedna. Edino, kar je našega pikeca vsaj malo pomirilo, je bila masaža trebuščka, ležanje na trebuščku (na nek način samo-masaža) in telovadba z nogicami (mu primeš nogice in z njimi krožiš s smeri urinega kazalca tako, da se njegova kolena že dotaknejo njegovega trebuščka)...imaš res lepe videoposnetke tega na youtube strani. Moj dragi ni mogel verjeti, ko je bil poleg med masiranjem in telovadbo, pa je mali take prdce spuščal, da adijo pamet. Po tem sem šele videla, kako ga je šraufalo po trebuščku...sta pa ravno v tem obdobjuj, ko so krči res hudi. Vsaj pri nas je bilo tako. Pa je minilo...tudi pri vas bo, ne skrbi...aja, telovadba je super zadevica tudi z vidika cartanja...naš mali je ob tem nenormalno užival, smejal se je poleg, pa še trebušček ga je nehal bolet. Poskusi, mogoče bo pomagalo...
|
|
|
|