|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko obleči.....
17.1.2010 16:00:18   
veternica4
2mesečnika za ven v teh razmerah?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko obleči.....
17.1.2010 16:07:48   
Katy78
Jaz sem mojega, ki je bil lani konec januarja star dva meseca, oblekla: žabice, nogavičke, body z dolgimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi, kombinezon, kapa, bil je pa še v zimski vreči in ležal v košari, kjer je strehica še dodatna zaščita pred mrazom.

(odgovor članu veternica4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2010 16:09:16   
Katy78
Aja, pa mislim, da je bil pod vrečo še z dekico pokrit, se ne spomnim več točno. Zunaj pa nisva bila več kot kakšne pol urce.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2010 21:36:25   
SaaS
Jaz mojega trimesečnika oblečem v bodi z dolgimi rokavi, pižamico in na nogicah nogavičke. Čez mu oblečem ene tople hlače z naramnicam, mu lepo pkrijejo tudi prsa (nekaj podobnega kot flis), zgoraj volneno jopico in na nogice že zimske copatke (take bundaste). Takšnega dam v zimsko vrečo, ki je zelo topla. Če se mi zdi, da je zelo mraz dam notri v vrečo še flis dekco. Tako se peljeva v vozičku na sprehod, če pa greva kam z lupinico ga pa dam v kombinezonček, spodaj pa namesto omenjenih flisastih hlač z naramnicami pletene volnene hlačke (do pasu), in pokrijem z dekco. 
Tako sem ga oblačila tudi decembra pri dveh mesecih.
Aja, nimava pa košare. Samo zimska vreča.

< Sporočilo je popravil SaaS -- 17.1.2010 21:39:29 >

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2010 9:20:08   
kristinaj
moj je oktoberski in sem ga oblekla tako kot je bil doma + ena majčka, zimski pajac + 2 tanki dekici + tisto, ki je zadrgo zapeto na košaro....  na glavo sem mu dala bombažno kapico in čez tisto od pajaca, rokice sem mu dala noter v rokavček in rokavčke pod dekice ... nikoli ni bil poten, če pa bi se spotil bi ga manj oblekla oz. manj pokrila...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu veternica4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2010 9:37:28   
Jančika_
Imam 1,5-mesečnika in danes sem ga zjutraj oblekla takole: bodi z dolgimi rokavi, žabice, pajacek iz flisa, mehek kombinezon (ni kot bunda, ampak podložen flis), debelejša kapica. Nato sem ga zavila v volneno dekico in nesla v štorklji, zunaj sva bila tričetrt ure in je bil ob prihodu domov ravno prav topel.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2010 15:14:46   
livia
Btw tole paše dolj na novorojenček, se vam ne zdi. user posted image
Tam boš dobila več odgovorov kot tu.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?