koliko obleči..... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

veternica4 -> koliko obleči..... (17.1.2010 16:00:18)

2mesečnika za ven v teh razmerah?

Katy78 -> RE: koliko obleči..... (17.1.2010 16:07:48)

Jaz sem mojega, ki je bil lani konec januarja star dva meseca, oblekla: žabice, nogavičke, body z dolgimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi, kombinezon, kapa, bil je pa še v zimski vreči in ležal v košari, kjer je strehica še dodatna zaščita pred mrazom.

Katy78 -> RE: koliko obleči..... (17.1.2010 16:09:16)

Aja, pa mislim, da je bil pod vrečo še z dekico pokrit, se ne spomnim več točno. Zunaj pa nisva bila več kot kakšne pol urce.

SaaS -> RE: koliko obleči..... (17.1.2010 21:36:25)

Jaz mojega trimesečnika oblečem v bodi z dolgimi rokavi, pižamico in na nogicah nogavičke. Čez mu oblečem ene tople hlače z naramnicam, mu lepo pkrijejo tudi prsa (nekaj podobnega kot flis), zgoraj volneno jopico in na nogice že zimske copatke (take bundaste). Takšnega dam v zimsko vrečo, ki je zelo topla. Če se mi zdi, da je zelo mraz dam notri v vrečo še flis dekco. Tako se peljeva v vozičku na sprehod, če pa greva kam z lupinico ga pa dam v kombinezonček, spodaj pa namesto omenjenih flisastih hlač z naramnicami pletene volnene hlačke (do pasu), in pokrijem z dekco. 
Tako sem ga oblačila tudi decembra pri dveh mesecih.
Aja, nimava pa košare. Samo zimska vreča.

kristinaj -> RE: koliko obleči..... (18.1.2010 9:20:08)

moj je oktoberski in sem ga oblekla tako kot je bil doma + ena majčka, zimski pajac + 2 tanki dekici + tisto, ki je zadrgo zapeto na košaro....  na glavo sem mu dala bombažno kapico in čez tisto od pajaca, rokice sem mu dala noter v rokavček in rokavčke pod dekice ... nikoli ni bil poten, če pa bi se spotil bi ga manj oblekla oz. manj pokrila...

Jančika_ -> RE: koliko obleči..... (18.1.2010 9:37:28)

Imam 1,5-mesečnika in danes sem ga zjutraj oblekla takole: bodi z dolgimi rokavi, žabice, pajacek iz flisa, mehek kombinezon (ni kot bunda, ampak podložen flis), debelejša kapica. Nato sem ga zavila v volneno dekico in nesla v štorklji, zunaj sva bila tričetrt ure in je bil ob prihodu domov ravno prav topel.

livia -> RE: koliko obleči..... (18.1.2010 15:14:46)

Btw tole paše dolj na novorojenček, se vam ne zdi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Tam boš dobila več odgovorov kot tu.

Stran: [1]