Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
imate naenkrat v uporabi? dolga leta sem imela samo enega, zdej pa mi je minimum postal dva (pa še milo za intimno nego, ki ga včasih upoabljam tudi za celo telo), ker mi včasih paše en, včasih drug vonj...
a je še katera tak razvajenček?
RE: koliko gelov za tuširanje... 21.11.2007 21:22:02
MiRaNi
Še ena taka...ko grem v trgovino ponavadi vedno kakega domov prinesem čeprav imam doma že dva No trenutno mam ''samo'' dva gela za tuširanje in en piling gel
RE: koliko gelov za tuširanje... 21.11.2007 21:22:28
Anonimen
Jaz že nekaj časa uporabljam samo enega. Tistega za intimno nego sem ukinila, ker mi povzroča vnetja. Aja, pa še šampon lahk štejem k gelom. Tega pa uporabljam, ja.
RE: koliko gelov za tuširanje... 21.11.2007 21:24:00
Anonimen
Hm...sej me je sram sam bom vseen napisala. En piling tak močen za enkrat tednsko, en gel za občutljivo kožo(za zvečer), en pilling ala proti celulitu tak nežen, eno olje za tuširat, en fresh gel za tuširat(tak svež, za zjutraj), intimno milo. Ne uporabljam pa vseh vsak dan itak. + še njegova dva Pa to sploh še ni tako hudo, še sreča da nisi vprašala kolk proizvodov mamo za lase
RE: koliko gelov za tuširanje... 21.11.2007 21:30:08
solatja
no ja, karin, jaz imam 1 masko, 2 balzama in 2 šampona v uporabi. pa vsakič uporabim drugo kominacijo. ups, pa še eno olje za tuširanje imam, ki sem g apozabila omeniti.
ja, se mi zdi, da večina uporablja samo enega naenkrat. zato sem pa vprašala. sicer pa ima tudi moj mož svojega (on je zadovoljen z enim )
RE: koliko gelov za tuširanje... 21.11.2007 22:11:54
lelaval
Jaz pa sem začela šparat in imam trenutno le 1 (če pa ni bilo v omarci več prostora - nas je preveč in se ne moremo vsi šopirit s toliko komadi kozmetike ),
RE: koliko gelov za tuširanje... 21.11.2007 22:46:14
Anonimen
Vseh 5 enga in istga za tusiranje, trenutno imamo ze kake 3 mesce mango ali pa marelico od Müllerja (ko se sprazni en, ze drugi caka v omari ). Nekaj casa sem si se kupovala svojega cokoladnega, zdaj se mi pa ne da, pa navelicala sem se, pa se drugi mi ga pol porabijo.
Poleg gela za tusiranje pa se vsak dan obvezno intimno milo in cistilna pena za obraz od Afrodite (to vse pod tusem .. drugac se mi ne da). Za lase pa samo sampon (tudi od Müllerja) in balzam.