Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 21.11.2007 23:47:11
|
|
|
|
Moyca_
|
2
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 0:07:51
|
|
|
|
Marogica
|
Vedno enega, dokler ga ne porabim, peeling za občasno uporabo, šampon in balzam(ga trenutno ne uporabljam, je pa na "svojem mestu"), vse po eno Otroka imata svojo kopalnico, torej je vse duplo pri nas, razen peelinga
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 7:55:22
|
|
|
|
puncica
|
1 gel za mene in moža 1 gel za otroke 1 gel za intimno nego 1 piling gel za celo telo 1 šampon 1 balzam za lase 1 šampon za lase za otroke To je to
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 7:59:15
|
|
|
|
orhideja75
|
pri nas je pa takole: -jaz imam 1x gel za tuširanje, 1x za piling, 1x za intimno nego, 1x šampon -mož ima 1x gel za tuširanje -otroka imata 2x gel za tuširanje (vsak svojega) zaenkrat jaz vodim
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 9:43:14
|
|
|
|
corfu
|
ene 5 komadov, čisto odvisno od razpoloženja in dneva, mi enostavno ne paše vsak dan isti, sem čudna ne To so samo tekoča mila, pelingi in ostale pene za na obraz in geli...pa so druga zgodba. Sem prava odvisnica
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 11:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
A sem sam jaz taka kmetica, da nimam pilinga za telo Kdaj se pa to potem pilite? A že zjutraj? Ker jaz se po obrazu enkrat na mesec morda, če se spomnim, če ne pa na dva meseca.
|
|
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 11:55:42
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A sem sam jaz taka kmetica, da nimam pilinga za telo Kdaj se pa to potem pilite? A že zjutraj? Ker jaz se po obrazu enkrat na mesec morda, če se spomnim, če ne pa na dva meseca. Jaz se "pilingiram" 1x tedensko pod tušem. Drugače pa imamo 3 različna mila za tuširanje, intimno milo, 2 šampona (mali ima svojega), balzam za lase, masko za lase, 2 pilinga (1 je nežen, drugi bolj grob).
|
|
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 12:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ne js ne uporablam pilinga. sem pa ke za obraz za telo pa never,. to mi je čist bv
|
|
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 13:24:21
|
|
|
|
spacey
|
Odvisno.. Ponavadi 2-3, da jih menjam...ker lubi je ugotovil, da če samo enega uporablja, da po nekaj časa ni več efekta. Pilinga, pa ne uporabljam.
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 14:47:07
|
|
|
|
smigli
|
Uh preveč, moja kopalnica je polna neporabljenih izdelkov, sam se počasi discipliniram in skušam porabit dokonca, preden kupim kaj novega.
|
|
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 14:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA ne js ne uporablam pilinga. sem pa ke za obraz za telo pa never,. to mi je čist bv Hvala enako.
|
|
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 22.11.2007 18:44:03
|
|
|
|
cukr07
|
Jaz uporabljam samo piling za obraz, za telo pa ne, ker mi ful izsuši kožo. Milo za tuširat in šampon, pa imava z možem vsak svoje.
|
|
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 23.11.2007 12:50:29
|
|
|
|
Dadi
|
Mož in mulčki in občasno jaz 1-neko vanilijo varijanto, +jaz še olje za tuširanje, (občasno v uporabi tudi za otroke) +mož šampon, +otroci šampon + jaz šampon + balzam
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 23.11.2007 13:08:45
|
|
|
|
mojsoncek
|
En komplet gel + sampon v spodnji kopalnici in enega v zgornji + gel za intimno nego. No, pa tamali ima svoj otroski komplet
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 23.11.2007 13:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A sem sam jaz taka kmetica, da nimam pilinga za telo Kdaj se pa to potem pilite? A že zjutraj? Ker jaz se po obrazu enkrat na mesec morda, če se spomnim, če ne pa na dva meseca. Jaz mam en piling gel od Kancilje, sem ga pa po pomoti kupila. No, sem mislal, da je navaden gel. Drugače si pa pilnig lahko narediš sama, zmešaš med, sol in malo vode, pa je. Pa še odgovor na vprašanje, vedno mam načetih vsaj tri gele pa dva šampona, pa balzam seveda.
|
|
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 24.11.2007 7:17:22
|
|
|
|
dory
|
kar ene par...daleč najbojl prisegam pa na mandljevo olje za tuširat od loccitane.
|
|
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 24.11.2007 7:52:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Mam vedno en gel in jih menjjujem. Zdaj je trenutno v kopalnici oljni gel od afrodite z mandljem in je fuuul dober . Kupujem pa tiste večje, da mi trajajo nekaj časa. pilinga za telo ne delam, ker se itak drgnem z nečim za drgnit med tuširanjem in je to dovolj. Za faco pa si delam pilinge.
|
|
|
|
RE: koliko gelov za tuširanje... 24.11.2007 8:04:45
|
|
|
|
san
|
Tistega za intimno nego sem ukinila, ker mi povzroča vnetja. Aja??? Kateri pa? Ker ta gel naj bi bil glih proti vnetjem... jaz sem imela iste probleme, uporabljam lahko smo od hygiee, pa še en iz lekarne lactacid al neki podobnega, vsi ostali, ki imajo ph višji od 4,0 - to so pa vsi ki jih prodajajo v trgovinah od nivee, pa bionsena...mi povzročajo srbečico in skelenje. drugače pa imamo gelov kar nekaj, ponavadi moji vsebujejo mandljevo olje ali pa aloe vero - ene 4 naenkrat, plus otroški in partnerjev. no, pa še vsak od nas ima svoj šampon, ker imamo različne vrste las.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?