Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko fiziološke raztopine? 10.5.2009 11:29:13
|
|
|
|
zvesta
|
JAz našega poležim na trebušček, pa glavico na stran. Skozi zgornjo nosnico spustim noter eno brizgo (10ml) fiziološke. Mali se malo ustraši in se dvigne na rokice in spiha. Potem ponovim še na drugi strani. Ven gredo pa čuda. Smo preiskusli več načinov, ampak pri tem najmnaj fiziološke in sekreta zaide v grlo, zato smo obdržali tega.
|
|
|
|
RE: koliko fiziološke raztopine? 10.5.2009 11:34:08
|
|
|
|
Klaudia
|
Jaz jo posedem na previjalno in pokrijem z debelo brisačo. Potem pa v vsako nosnico na hitro stisnem 10ml fiziološke. Če ne priteče pri dugi nosnici ven, postopek ponovim, dokler ne priteče čista fiziološka. In to večkrat na dan, dokler ni vredu...
|
|
RE: koliko fiziološke raztopine? 10.5.2009 11:54:25
|
|
|
|
cupacups
|
Jaz jo posedem na previjalno in pokrijem z debelo brisačo. Potem pa v vsako nosnico na hitro stisnem 10ml fiziološke. Če ne priteče pri dugi nosnici ven, postopek ponovim, dokler ne priteče čista fiziološka. In to večkrat na dan, dokler ni vredu... SE PODPISEM
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?