Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 11:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem,me ni zraven,ga pa lahko vprasam.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:00:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne vem,me ni zraven,ga pa lahko vprasam. Po moje avtorica teme misli čas pri seksu.
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne vem,me ni zraven,ga pa lahko vprasam. Po moje avtorica teme misli čas pri seksu. Sej,odgovor je kr pravi in niti ni tolk smesen. Al pa tut,itak mi dol pade.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:03:24
|
|
|
|
anabanana
|
Moj "zdrži" točno toliko kot hoče. Ima to totalno pod kontrolo. Razen v rednkih primerih ko mu res preveč nagajam
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:04:59
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne vem,me ni zraven,ga pa lahko vprasam. Po moje avtorica teme misli čas pri seksu. Sej,odgovor je kr pravi in niti ni tolk smesen. Al pa tut,itak mi dol pade. Ups. Saj ni tak hudo no.
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne vem,me ni zraven,ga pa lahko vprasam. Po moje avtorica teme misli čas pri seksu. Kaj si pa mislila,o cem jaz to ?
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:05:54
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne vem,me ni zraven,ga pa lahko vprasam. Po moje avtorica teme misli čas pri seksu. Kaj si pa mislila,o cem jaz to ? O tem, da nisi pač zraven ko si ga sam mečka.
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne vem,me ni zraven,ga pa lahko vprasam. Po moje avtorica teme misli čas pri seksu. Kaj si pa mislila,o cem jaz to ? O tem, da nisi pač zraven ko si ga sam mečka. Aja .
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:09:05
|
|
|
|
tanikaa
|
Sori, sem se zdaj komaj spomnila tvoje teme na Dipo. Sori še enkrat.
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:13:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Sori, sem se zdaj komaj spomnila tvoje teme na Dipo. Sori še enkrat. Sej ni panike,sama sem kriva,kaj se pa vtikam.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:15:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Moj "zdrži" točno toliko kot hoče. Ima to totalno pod kontrolo. Razen v rednkih primerih ko mu res preveč nagajam Enako je pri nama
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:25:35
|
|
|
|
mojcapr
|
Včasih mu pride hiter, včasih pa počas...Sam mu pol še kar stoji , tak da ni problema. Je pravi maratonc. v . Potem pa vedno poskrbi za svojo drago.
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 12:51:06
|
|
|
|
ronja
|
Različno, "včasih s* hit, včasih pa počas" - vedno pa zdrži dlje kot jaz . Recimo od 10-20 min, kadar se mudi, pa do ne vem , 2 uri?, če si vzameva čaaaas (kar zadnje leto ni mogoče). Nisva se še spravila trenirat podaljševanje tega časa, pride na vrsto, ko bodo otroci 100% spali celo noč . Do takrat pa rajši pol urce, pa da je vse not . V glavnem pa tu nekje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 12:57:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 13:04:51
|
|
|
|
kjava
|
Pa kok je to počas? Ok, ronja je odgovorila tud dve uri-to me zanima. Tanikaa, a ne bi ti meni raje na vprašanje odgovorila, kot da sereš?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 13:13:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 13:19:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 13:22:19
|
|
|
|
muki1
|
Dve uri. Kaj ste normalni, kje se mi pa da. Raje trikrat v dveh urah .
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 13:34:55
|
|
|
|
Anonimen
|
2 uri nisva še nikoli, še pol ure ne verjamem, da sva kdaj sexala. Ma kje se mi pa da tako dolgo Drugače je pa kakor kdaj. Večinoma nama kar skupaj pride, no me počaka , Kadar je dolgo suša sva tako ali tako oba v 5 min fertik, drugače pa tam 10 do15 min, kar ve več je pa že preveč, za oba.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 13:50:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne veva za en druzga,kok hitro nama pride.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 13:59:08
|
|
|
|
ronja
|
Raje trikrat v dveh urah . Tudi to ni slaba varianta. Ampak saj veš: pestrost, hehe . No, saj pravim, zadnje leto ni bilo nobenih maratonskih podvigov, ker pač ni bilo možnosti: če bi se spravila toliko časa zezat, bi ne mogla končat - frocki pač, hehe. V gl. nekje pol ure. Sicer pa: kdo pa pravi, da moram v tem primeru tudi jaz čakat 2 uri, hehe, meni lahko vmes parkart juhuhu ...
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 13:59:39
|
|
|
|
ronja
|
Ne veva za en druzga,kok hitro nama pride. To zveš, ko te kap, koliko je že ura, hehe
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 14:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sva ponavad vsak na svojem koncu...zato
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 14:04:17
|
|
|
|
ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sva ponavad vsak na svojem koncu...zato Aja, to je pa potem res malo težje... Probajta še kdaj skupaj , ali pa vsaj po telefonu .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?