Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 14:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Škoda inpulzov.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 14:15:24
|
|
|
|
nuala
|
10 minut če poleg seksa štejemo zraven še tuširanje prej in potem.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 14:17:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 14:26:14
|
|
|
|
devo
|
Vse je odvisno od tega kaj se ti po možganih poja . Lahko rabiš 1 uro al pa 1 sekundo.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 14:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
mojmu,ko pride,neha.Ne more več potem,jaz pa se lahko j....
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 15:05:17
|
|
|
|
devo
|
Ni res. A z usti lahko samo govori in a prsti je?
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 21:41:29
|
|
|
|
s.
|
Fajn vas je brat! Sem se kar nasmejala.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 23:22:27
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: kjava Pa kok je to počas? Ok, ronja je odgovorila tud dve uri-to me zanima. A ti si odgovorila? Pr nas počas ne poznamo, zato pa sprašujem, kako se da podaljšat.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 23:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem,me ni zraven,ga pa lahko vprasam. Joj, kaksen crni humor.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 23:37:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 23:52:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 24.10.2008 23:58:18
|
|
|
|
tweed
|
A ti si zadovolj(e)na? Obstaja več načinov...
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 25.10.2008 0:22:10
|
|
|
|
kjava
|
Nisem. Oz. sem potem naknadno. Včasih. Pa bi bla rada vmes.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 25.10.2008 13:09:00
|
|
|
|
tweed
|
Hja, marsikdo prisega, da pomaga, če pomisli na kaj neprivlačnega (npr. bejbe v domu upokojencev ) obstajajo kreme, ki podaljšujejo čas erekcije (npr. erekta+) meni osebno pride prav prekinitev miganja, ko začnem čutiti "tisti občutek", ko ni več povratka... pa nadaljujem čez par sekund. Pri nama skoraj vedno konča ona prva ali pa oba hkrati. LP
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 25.10.2008 20:53:07
|
|
|
|
bodoča
|
Čist odvisno, včasih traja nekaj minut (sploh, če je dolgo suša), včasih pa tud do eno uro. Čeprav tak čist po pravici povedano, mi ni ne ena, ne druga skrajnost všeč, najraje imam nekja srednjega (tak nekje pol urce), pa potem raje večkart ponovima. Če pa moj noče, da bi mu že prišlo mu pomaga, da malo prekinema oz. upočasnima za kakšno minutko. Al pa najprej enga na hitrco, pol pa še enkrat lepo počasi, dolgo.
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 20.2.2009 1:14:16
|
|
|
|
takor
|
Nič ne treniramo, ker ga nimam moškega. Mi ni do moških.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 20.2.2009 1:30:58
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: takor Nič ne treniramo, ker ga nimam moškega. Mi ni do moških. a si ti mau ... edino, ce si se zmotil-a pri "navedbi spola" ...na avatar mislim...
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 20.2.2009 1:38:19
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: takor Nič ne treniramo, ker ga nimam moškega. Mi ni do moških. a si ti mau ... edino, ce si se zmotil-a pri "navedbi spola" ...na avatar mislim... Sele zdaj vidim, da je tale "nas takor" odprl deset tem iz leta 2008...in zacel dopisovati neke nesmiselne komentarje... Verjetno nuca nov nick name ... potem pa pise tja v tri krasne...da pac zgleda da ima neko stevilo svojih objav... ****ti, kak je posameznikom dolg cajt ...
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 20.2.2009 6:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
no ja, za manj kot pol ure se še gat ne splača dol dajat
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 20.2.2009 8:18:26
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: takor Nič ne treniramo, ker ga nimam moškega. Mi ni do moških. a si ti mau ... edino, ce si se zmotil-a pri "navedbi spola" ...na avatar mislim... Sele zdaj vidim, da je tale "nas takor" odprl deset tem iz leta 2008...in zacel dopisovati neke nesmiselne komentarje... Verjetno nuca nov nick name ... potem pa pise tja v tri krasne...da pac zgleda da ima neko stevilo svojih objav... ****ti, kak je posameznikom dolg cajt ... Pa kje je lih mojo najdu
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 20.2.2009 8:22:30
|
|
|
|
kjava
|
Aja, pa je res tale takor, kar ene teme od nekje potegnil, pa začel masovno nasvete talat. Očitno se je odločil, da na vse na spolnosti odgovori, pa je zaenkrat do tu prišel.
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 20.2.2009 12:56:18
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Aja, pa je res tale takor, kar ene teme od nekje potegnil, pa začel masovno nasvete talat. Očitno se je odločil, da na vse na spolnosti odgovori, pa je zaenkrat do tu prišel.
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 20.2.2009 13:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: koliko časa zdržijo vaši moški 20.2.2009 14:06:26
|
|
|
|
komarka
|
oh kaj se tok prtožujete, sej te teme smo zmer aktualne. Če bi ap doprl novo bi blo pa spet narobe ker se ponavlja...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?