|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolcanje
7.8.2009 20:39:46   
janja.k
Naš dojenček je star dober teden. Zvak dan večkrat na dan kolca. Zakaj pride do tega? Kako se temu izogniti oz. kaj naj naredim, da se mu čim prej neha kolcati?
Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolcanje
7.8.2009 20:42:39   
miapia
Ko papca, zraven pohlasta tudi zrak, kar sproži kolcanje. Naša je kolcala po vsqaki jedi, naredit ne moreš nič, ni pa to nič hudega. Še sedaj kolca, če v intuziazmu pogoltne zrak.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2009 20:56:31   
Čebel@
moja je kolcala že v trebuhu in tudi sedaj pri skoraj 6 mesecih vsaj 1x na dan kolca.....jaz počakam da mine in potem se greva preoblečt ker takrat zraven poliva

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2009 20:58:07   
Anonimen
moj starejsi je kolcal ko nor ze u trebuhu. pol pa do enega leta , samo da se je malo nasmejal.

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2009 21:35:29   
Najaa
Od zraka, ja. Jaz svojo ko kolca, dvignem in hitro neha. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2009 21:49:17   
ledenka
pitje pomaga, moj po kaki minuti dojenja neha

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2009 13:46:02   
daisyb
ojla,

moj je star zdaj 8 tednov pa se mu tud skoz kolca..tudi po 5 minut in vec in veckrat na dan...hudo je le, ce se mu zacne kolcati ponoci, ko je pojedel..polse tako prebudi, da ne zaspi kako uro al dve.

kolca se mu ze od rojstva..pa ze v trebuhu se mu je skoz. sestricna mi je rekla, da njeni hcerki se je tud kolcalo ze v trebuhu...in sedaj, ko je ze starejsa se ji se vedn skoz kolca.

nadit pa res nimas kej dosti...meni so rekli naj mu dam mal pit...mu ponudim mal vode al pa se mal mleka in se mu po navadi neha.

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2009 23:20:15   
Sončnica1
Našemu se je tudi dostikrat kolcalo. Včasih je pomagalo pitje malo tekočine, vedno pa mčisto malo joka - takrat ga je pa zagotovo nehalo kolcat. Že sam problem je bil to, da ga je kolcanje zelo ujezilo... Sedaj ko je star dobre 4 mesece to lažje prenaša. :)

Na materinski dan se nam je pridružil Erazem! :)

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2009 16:50:38   
anika87
Naš Nejc tudi veliko kolca, večkrat na dan včasih, kličem ga kolcamožuser posted image .
Patronažna je rekla, da se jim kolca zato ker jim nekaj (sem pozabla točno) pritiska na prepono... da mogoče pomaga, če ga raztegneš, ali leže ali na sebi v naročju...
Mene ne skrbi, Nejca ne moti, mene tudi ne. Kolca ponavadi po jedi oz. po kupčku.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Sončnica1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

V katerem poskusu?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?

Prvič (54%)

Drugič (10%)

Tretjič (7%)

Četrtič (4%)

Petič (1%)

Več kot Petič (24%)

Število vseh glasov: 484

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!