|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:04:32   
kepica
Tok se mi lušta kofeta,pa ga ne smem pit zarad kofeina.Me pa zanima,če katera ve,če obstaja taka:kava:,da bi bla brez kofeina,v granulah ali v prahu(da se samo zmeša z vrelo vodo,ker si jo v službi ne morem kuhat)in po možnosti še z mlekom ali smetano:zmeden: Tok diši po pisarni,men se pa kr sline cedijo:( Pa sem že iskala po trgovinah in nisem nič najdla.Obstaja brezkofeinska kava v granulah in tudi v prahu ampak brez mleka,take kave pa ne maram8)

Plis help:ups:

lp
:kava: kepica

Neposredna povezava do sporočila: 1
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:10:36   
Anonimen
Mislim, da ima Jacobs nekaj takega.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:11:47   
Luni
A proja in cikorija v instant napitku Bianca (ali Blanca :zmeden2: ) ti pa ne paše? Pa še zdravilne učinke ima?

:muca:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:11:53   
Muffin
Nescafe imajo tudi brez kofeina in se zmeša samo z vročo vodo.

LP, Maja

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:12:02   
kepica
Al bina,a misliš tistega iz reklame ko en tip na avionu zahteva sam vročo vodo? Sem tut jest že tuhtala,pa se mi zdi,da je s kofeinom:(

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:12:15   
AnBan
Pa sam dolij mleko zraven..:kava:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:12:53   
Anonimen
Seveda obstajajo, edino za tiste z mlekom pa ne vem. Sicer imaš pa tudi en tak mlečni nadomestek v prahu, ki je tudi primeren za v pisalno mizo.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:12:55   
Lenny
Pri Muellerju poglej instant Cappuccino od Krueger-ja. Eden je tudi brez kofeina. Samo z vročo vodo ga zmešaš in ..... njami....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:13:16   
kepica
Ja,Luni in Muffin.Takih je cel kup,ampak navadnih,brez mleka. Jaz bi pa takega,ki ima dodano mleko ali smetano.A nisem zahtevna:ups:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:13:59   
kofetek2010
Illy - ekspreso tudi v nekaterih kafičih :bravo:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:14:28   
Nani-nani
Saj obstaja Nescafe ali Jakobs brez kofeina, sicer to ni turška kava. Prave kave ne prenesem in ker nesmem kofeina pijem nescafe. Žlico ali dve preliješ z vročo vodo, sladkaš in dodaš mleko. To je to.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:14:35   
kepica
A res Lenny:zmeden: Bi blo prov fino,če bi blo res.Ja,v Mullerja pa res nisem šla gledat.Takoj,ko bom imela čas,letim gledat... Hvala za predlog:rozica:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:16:35   
kepica
Problem je v tem,da v pisarni ne morem imet mleka,ker nimamo hladilnika:grrr: Zato pa pride samo v prahu v poštev.Samo streseš v vodo in uživaš...:)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:16:47   
Lenny
Res, res! :)
Za v navadno instant kavo brez kofeina pa dobiš tudi mleko v prahu (instant): kaffee weisser tudi od firme Krueger, pa še cena je ugodna, tako da na tem malem luxuzu ne bankrotiraš. :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:26:59   
Ajsha
Nescafe capuccino v vrečkah obstaja v varianti decaffeiniert. Sicer nisem čisto prepričana, da sedadobiti tukaj ampak v Avstriji ga imajo v vsaki štacuni. Ta ima zraven tudi mleko in sladkor.

LP!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:31:09   
Anonimen
Barcaf ima tudi brezkofeinsko kavo skoraj vsaka firma jo sedaj ima.Povsod jo najdeš,v tujini in doma.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:32:29   
kepica
Ne morem vrjet:bravo: Pol pa še kr dobr kaže,da bom enkrat lahko kofetkala tut v službi.Doma si kuham Barcafe decofein.:bravo:Komaj čakam,da se mi nehajo sline cedit.Hvala punce,da ste mi pomagale.Sem vedla,da lahko računam na vas.:rozica:

lp
kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 16:16:42   
CatJa
A vodo imate v službi? Če ne morš še tisto dobit v prahu! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 16:24:19   
spacey
Ja jst tut pijem brezkofeinsko :kava: in meni je najbolj všeč Barkaffe in Santana. Priporočam. :)

Lp;
:kuza:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 18:16:57   
kepica
He he,CatJa:)-:)-:)- Ja,še mal nam manjka,pa bomo še brez vode.No,upam,da mi bo uspel zrihtat to kavo,da ne bom vsak dan slin požirala.Men je kava noro dobra zadeva...:)

Hvala punce vsem še enkrat za pomoč.Super ste!!

lp
kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?