|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:04:32   
kepica
Tok se mi lušta kofeta,pa ga ne smem pit zarad kofeina.Me pa zanima,če katera ve,če obstaja taka:kava:,da bi bla brez kofeina,v granulah ali v prahu(da se samo zmeša z vrelo vodo,ker si jo v službi ne morem kuhat)in po možnosti še z mlekom ali smetano:zmeden: Tok diši po pisarni,men se pa kr sline cedijo:( Pa sem že iskala po trgovinah in nisem nič najdla.Obstaja brezkofeinska kava v granulah in tudi v prahu ampak brez mleka,take kave pa ne maram8)

Plis help:ups:

lp
:kava: kepica

Neposredna povezava do sporočila: 1
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:10:36   
Anonimen
Mislim, da ima Jacobs nekaj takega.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:11:47   
Luni
A proja in cikorija v instant napitku Bianca (ali Blanca :zmeden2: ) ti pa ne paše? Pa še zdravilne učinke ima?

:muca:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:11:53   
Muffin
Nescafe imajo tudi brez kofeina in se zmeša samo z vročo vodo.

LP, Maja

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:12:02   
kepica
Al bina,a misliš tistega iz reklame ko en tip na avionu zahteva sam vročo vodo? Sem tut jest že tuhtala,pa se mi zdi,da je s kofeinom:(

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:12:15   
AnBan
Pa sam dolij mleko zraven..:kava:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:12:53   
Anonimen
Seveda obstajajo, edino za tiste z mlekom pa ne vem. Sicer imaš pa tudi en tak mlečni nadomestek v prahu, ki je tudi primeren za v pisalno mizo.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:12:55   
Lenny
Pri Muellerju poglej instant Cappuccino od Krueger-ja. Eden je tudi brez kofeina. Samo z vročo vodo ga zmešaš in ..... njami....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:13:16   
kepica
Ja,Luni in Muffin.Takih je cel kup,ampak navadnih,brez mleka. Jaz bi pa takega,ki ima dodano mleko ali smetano.A nisem zahtevna:ups:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:13:59   
kofetek2010
Illy - ekspreso tudi v nekaterih kafičih :bravo:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:14:28   
Nani-nani
Saj obstaja Nescafe ali Jakobs brez kofeina, sicer to ni turška kava. Prave kave ne prenesem in ker nesmem kofeina pijem nescafe. Žlico ali dve preliješ z vročo vodo, sladkaš in dodaš mleko. To je to.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:14:35   
kepica
A res Lenny:zmeden: Bi blo prov fino,če bi blo res.Ja,v Mullerja pa res nisem šla gledat.Takoj,ko bom imela čas,letim gledat... Hvala za predlog:rozica:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:16:35   
kepica
Problem je v tem,da v pisarni ne morem imet mleka,ker nimamo hladilnika:grrr: Zato pa pride samo v prahu v poštev.Samo streseš v vodo in uživaš...:)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:16:47   
Lenny
Res, res! :)
Za v navadno instant kavo brez kofeina pa dobiš tudi mleko v prahu (instant): kaffee weisser tudi od firme Krueger, pa še cena je ugodna, tako da na tem malem luxuzu ne bankrotiraš. :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:26:59   
Ajsha
Nescafe capuccino v vrečkah obstaja v varianti decaffeiniert. Sicer nisem čisto prepričana, da sedadobiti tukaj ampak v Avstriji ga imajo v vsaki štacuni. Ta ima zraven tudi mleko in sladkor.

LP!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:31:09   
Anonimen
Barcaf ima tudi brezkofeinsko kavo skoraj vsaka firma jo sedaj ima.Povsod jo najdeš,v tujini in doma.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 14:32:29   
kepica
Ne morem vrjet:bravo: Pol pa še kr dobr kaže,da bom enkrat lahko kofetkala tut v službi.Doma si kuham Barcafe decofein.:bravo:Komaj čakam,da se mi nehajo sline cedit.Hvala punce,da ste mi pomagale.Sem vedla,da lahko računam na vas.:rozica:

lp
kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 16:16:42   
CatJa
A vodo imate v službi? Če ne morš še tisto dobit v prahu! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 16:24:19   
spacey
Ja jst tut pijem brezkofeinsko :kava: in meni je najbolj všeč Barkaffe in Santana. Priporočam. :)

Lp;
:kuza:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kofetarce-prosim pomoč!
9.5.2005 18:16:57   
kepica
He he,CatJa:)-:)-:)- Ja,še mal nam manjka,pa bomo še brez vode.No,upam,da mi bo uspel zrihtat to kavo,da ne bom vsak dan slin požirala.Men je kava noro dobra zadeva...:)

Hvala punce vsem še enkrat za pomoč.Super ste!!

lp
kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?