kofetarce-prosim pomoč! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:04:32)

Tok se mi lušta kofeta,pa ga ne smem pit zarad kofeina.Me pa zanima,če katera ve,če obstaja taka:kava:,da bi bla brez kofeina,v granulah ali v prahu(da se samo zmeša z vrelo vodo,ker si jo v službi ne morem kuhat)in po možnosti še z mlekom ali smetano:zmeden: Tok diši po pisarni,men se pa kr sline cedijo:( Pa sem že iskala po trgovinah in nisem nič najdla.Obstaja brezkofeinska kava v granulah in tudi v prahu ampak brez mleka,take kave pa ne maram8)

Plis help:ups:

lp
:kava: kepica

Anonimen -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:10:36)

Mislim, da ima Jacobs nekaj takega.

Luni -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:11:47)

A proja in cikorija v instant napitku Bianca (ali Blanca :zmeden2: ) ti pa ne paše? Pa še zdravilne učinke ima?

:muca:

Muffin -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:11:53)

Nescafe imajo tudi brez kofeina in se zmeša samo z vročo vodo.

LP, Maja

kepica -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:12:02)

Al bina,a misliš tistega iz reklame ko en tip na avionu zahteva sam vročo vodo? Sem tut jest že tuhtala,pa se mi zdi,da je s kofeinom:(

AnBan -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:12:15)

Pa sam dolij mleko zraven..:kava:

Anonimen -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:12:53)

Seveda obstajajo, edino za tiste z mlekom pa ne vem. Sicer imaš pa tudi en tak mlečni nadomestek v prahu, ki je tudi primeren za v pisalno mizo.

Lenny -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:12:55)

Pri Muellerju poglej instant Cappuccino od Krueger-ja. Eden je tudi brez kofeina. Samo z vročo vodo ga zmešaš in ..... njami....

kepica -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:13:16)

Ja,Luni in Muffin.Takih je cel kup,ampak navadnih,brez mleka. Jaz bi pa takega,ki ima dodano mleko ali smetano.A nisem zahtevna:ups:

kofetek2010 -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:13:59)

Illy - ekspreso tudi v nekaterih kafičih :bravo:

Nani-nani -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:14:28)

Saj obstaja Nescafe ali Jakobs brez kofeina, sicer to ni turška kava. Prave kave ne prenesem in ker nesmem kofeina pijem nescafe. Žlico ali dve preliješ z vročo vodo, sladkaš in dodaš mleko. To je to.

kepica -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:14:35)

A res Lenny:zmeden: Bi blo prov fino,če bi blo res.Ja,v Mullerja pa res nisem šla gledat.Takoj,ko bom imela čas,letim gledat... Hvala za predlog:rozica:

kepica -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:16:35)

Problem je v tem,da v pisarni ne morem imet mleka,ker nimamo hladilnika:grrr: Zato pa pride samo v prahu v poštev.Samo streseš v vodo in uživaš...:)

Lenny -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:16:47)

Res, res! :)
Za v navadno instant kavo brez kofeina pa dobiš tudi mleko v prahu (instant): kaffee weisser tudi od firme Krueger, pa še cena je ugodna, tako da na tem malem luxuzu ne bankrotiraš. :)

Ajsha -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:26:59)

Nescafe capuccino v vrečkah obstaja v varianti decaffeiniert. Sicer nisem čisto prepričana, da sedadobiti tukaj ampak v Avstriji ga imajo v vsaki štacuni. Ta ima zraven tudi mleko in sladkor.

LP!

Anonimen -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:31:09)

Barcaf ima tudi brezkofeinsko kavo skoraj vsaka firma jo sedaj ima.Povsod jo najdeš,v tujini in doma.

kepica -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 14:32:29)

Ne morem vrjet:bravo: Pol pa še kr dobr kaže,da bom enkrat lahko kofetkala tut v službi.Doma si kuham Barcafe decofein.:bravo:Komaj čakam,da se mi nehajo sline cedit.Hvala punce,da ste mi pomagale.Sem vedla,da lahko računam na vas.:rozica:

lp
kepica

CatJa -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 16:16:42)

A vodo imate v službi? Če ne morš še tisto dobit v prahu! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

spacey -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 16:24:19)

Ja jst tut pijem brezkofeinsko :kava: in meni je najbolj všeč Barkaffe in Santana. Priporočam. :)

Lp;
:kuza:

kepica -> kofetarce-prosim pomoč! (9.5.2005 18:16:57)

He he,CatJa:)-:)-:)- Ja,še mal nam manjka,pa bomo še brez vode.No,upam,da mi bo uspel zrihtat to kavo,da ne bom vsak dan slin požirala.Men je kava noro dobra zadeva...:)

Hvala punce vsem še enkrat za pomoč.Super ste!!

lp
kepica

Stran: [1]