Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ko se partnerja ne strinjata o vzgoji 10.3.2009 11:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je pa čisto preveč na splošno, da bi se dalo z eno besedo odgovorit. Načelno pri nas potem furava vsak po svoje, s tem da jaz pred otrokoma nikoli ne žalim moževega načina vzgoje.
|
|
|
|
RE: ko se partnerja ne strinjata o vzgoji 10.3.2009 12:22:26
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: linea Kaj narediti v tem primeru? Ko imata vsak svoj pogled na vzgojo oz. način vzgoje in ne moreta najti "kompromisa". Odvisno. Če gre za na splošno drugačen pogled, je to potrebno razčistiti preden se sploh odločiš za otroka. Če gre za posamezne situacije, pa se je o tem potrebno pogovarjati in se dogovoriti, sicer vsekakor škodujeta otroku.
|
|
RE: ko se partnerja ne strinjata o vzgoji 10.3.2009 12:26:58
|
|
|
|
Anonimen
|
načeloma se strinjama, se o teh stvareh veliko pogovarjama in skor vedno uskladima mnenje. tam, kjer se pa ne strinjama, si pa jaz pridržujem pravico da obvelja moja ker sem z otroci pač pretežno jaz in je vzgoja največ na mojih puklih ampak to je redko, pa nič bistvenga...kaki detajli bolj...
|
|
|
|
RE: ko se partnerja ne strinjata o vzgoji 10.3.2009 12:29:19
|
|
|
|
Splišni
|
Če so razlike zelo globoke in se res ne da nič zmenit, razložit, kaj prebrat, najti kakšnega kompromisa, potem se pač ločita.
|
|
|
|
RE: ko se partnerja ne strinjata o vzgoji 10.3.2009 12:43:28
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 načeloma se strinjama, se o teh stvareh veliko pogovarjama in skor vedno uskladima mnenje. tam, kjer se pa ne strinjama, si pa jaz pridržujem pravico da obvelja moja ker sem z otroci pač pretežno jaz in je vzgoja največ na mojih puklih ampak to je redko, pa nič bistvenga...kaki detajli bolj... pr nas je tudi tako, drugače pa mislim da težko laufa in otroku veliko škodo povzročita
|
|
|
|
RE: ko se partnerja ne strinjata o vzgoji 10.3.2009 12:48:14
|
|
|
|
rija
|
ravno včeraj smo imeli eno tako sceno: tastari je letal ko tele za tamalim po nakupovalnem centru, jaz pa ob smeni zahtevala od tamalega, da me počaka in ne leta iz vidnega polja. pa mi tastari pravi, da naj še jaz malo letim za njim, da on kao je mater, sem mu rekla, da bom najprej prebutala njega, potem pa še malega, če ne bo uboga.... no, tak nekak je pri nas
|
|
RE: ko se partnerja ne strinjata o vzgoji 10.3.2009 15:57:12
|
|
|
|
ronja
|
hehe, rija, to priporoča tudi Juul: da naj pri vsakem staršu velja njegova, ker je vsakega treba jemat resno.
|
|
|
|
RE: ko se partnerja ne strinjata o vzgoji 10.3.2009 16:04:47
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 tam, kjer se pa ne strinjama, si pa jaz pridržujem pravico da obvelja moja ker sem z otroci pač pretežno jaz in je vzgoja največ na mojih puklih No, saj to je pa tudi meni čisto normalno in jasno.
|
|
|
|
RE: ko se partnerja ne strinjata o vzgoji 10.3.2009 16:10:21
|
|
|
|
zmajaz
|
Pri nas se večinoma kar strinjamo glede vzgoje - tako midva z možem, kot njegovi starši, s katerimi živimo v isti hiši a v ločenem stanovanju. Drugače se pa jaz ne sekiram kaj veliko, če ta mali kdo dovoli kako malenkost, ki ji jaz ne - saj ona potem itak točno ve, da pri nekomu nekaj sme, pri drugem pa ne in potem tistega, ki ji nekaj dovoli, izkorišča. Primer: mala je točno vedela, da jo bo babica takoj vzela na roke, če bo že majčkeno positnarila, zato jo je v določenem obdobju tako izkoriščala, da je, kadar jo je čuvala, sploh ni smela niti za trenutek nikamor odložit, ker je bil v tem primeru takoj jok. Pri meni se je pa kljub temu brez problema sama igrala tudi po celo uro, lepo zaspala, ko sem jo dala spat, itd., kar pri babici ni bilo nobenih šans. Mali točno vedo kako in kaj pri kom. Neka huda odstopanja v načinu vzgoje pa vsekakor niso preveč priporočljiva, ker je potem ubogi otrok samo zmeden in na koncu ne več, kaj je prav in kaj ne.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 10.3.2009 16:12:15 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.