Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 17:27:01
|
|
|
|
urši*
|
...eno samo matranje.... Luka se ne pusti več lepo , noralno previt:((:((:(( ves čas se prevrača , obrača na trebuh, tako, da če je pokakan je vse v dreku- dobesedno:ups: itak je pri oblačenju isto!!! ne morem , ga zamotit, pa da ne vem kaj delam , ko mi neuspe, ali pa mi uspe sam za kako sekundo , dve. sem mu danes dala gor Pampers Easy up, pa je bil pokakan do polovice hrbta, pa gor sem jih še nekak dala, sam dol je pa tako ali tako isto sranje:zmeden: tako , da če ima katera kak nasvet , se toplo priporočam hval in lp:rozica::rozica:
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 17:30:08
|
|
|
|
jazz
|
Kok je pa star? Jaz imam iste probleme pa imam osemmesečnika. Verjetno bo še huje, dokler si ne bodo dali malo dopovedati. L.P.
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 17:31:31
|
|
|
|
urši*
|
star je 7m inpol (18, bo 8m) pravi razgrajač , kaj šele bo:zmeden2:
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 17:34:38
|
|
|
|
LIALIA
|
Jaz našo vedno zamotim s kakšno novo stvarjo, ki ji jo dam v roke da se zamoti. (robčki, kreme, najboljše so pa papirnate škatljice, itd.) Pa zaenkrat kar gre.
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 17:39:06
|
|
|
|
Primoza
|
Z eno roko zagrabiš za obe nogici, jih ukriviš nazaj pri tem komolec tiste roke s katero držiš nogice pritiska na trup, odviješ pokakano plenico, še malo pobrišeš z njo ritko, potem pa z nekaj čistilnimi robčki obrišeš. Seveda pa medtem z blagim vrtenjem nog ohranjaš dojenčka v nestabilnem položajo, da se težko ob kaj upre in odžene.
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 17:54:30
|
|
|
|
Gina
|
To obdobje mine, pa spet pride, pa mine... Primoža, kako si ti to mislil: z blagim vrtenjem nog....?:zmeden2:
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 18:05:01
|
|
|
|
darja72
|
Imeli smo podobne težave in naj ti povem, da so tudi prešle. Previjanja smo se pa lotili v kontra smeri in seveda na tleh. To pomeni, da je imel Maj glavo med mojimi nogami in se ni mogel zvijati v vse smeri. Mal se moraš prilagoditi obratni smeri brisanja ritke in natikanja planic, drugače pa je funcioniralo. Itak je pol pogruntal, da bo pri previjanju vedno na hrbtu, tako, da se je nehal obračat itd. lp Darja
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 18:07:58
|
|
|
|
Primoza
|
da občasno malo porineš nogice ki jih držiš z rokami malo levo malo desno. Ali pa malo potreseš. Seveda ne grobo8)
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 18:11:22
|
|
|
|
Maxica
|
Jah, jaz ga kr zamotim s kakšno stvarjo, mu dam v roke kakšno igračo, še bolj ga zanima škatlica od hladilnega mazila in podobno. Pa probam čim prej vso stvar opravit. A sem ti pomagala ful, a?!;)
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 19:24:02
|
|
|
|
urši*
|
js mu tud dam škatle od krem , pa še kaj, sam to pomaga enkrat, pol pa.... ma sej bo, pač vedno bom menjala stvari , pa bomo počasi že prišli na kuhinjske pripomočke:ups::)-:)- hvala , lp
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 19:54:46
|
|
|
|
ZARA
|
Jst ji tiščim v roke vse kar hoče,samo da jo lahko previjem...zdej ji dam kr za pit,s flaše da je mir...en čas je imela obdobje,k se mi je zvijala nazaj v lunco,kot most na glavi...ma noro... Ampak,tud to smo prežvel...
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 20:05:48
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas tudi kar zaležejo razne kreme itd, pa glasbena lunica, pa take reči. Blazno fajn v te namene je bil zadnje dni helijev balon konjiček - sem ga dala lebdet nad previjalno. Ampak je že precej spustil, zato sva ga z Joejem pravkar uničila: vdihovala helij in piskajoče govorila neumnosti:)-:)-:)-. Evo, veselje za vse člane družine:bravo:.
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 20:17:20
|
|
|
|
Lunca1
|
Jančika tole vdihovanje helija menda ni ravno zdaravo, tako da to raje ukinite. Mi si pomagamo s paketom vate ali kakšno igračo. pa ne smeš je takrat preveč provocirat in ogovarjat, potem je pa mir. Moram rečt da je pri meni še najbolj umirjena.
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 20:26:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Čuj Lunca, sej ne delava tega ravno vsak dan:)-.
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 20:27:29
|
|
|
|
Lunca1
|
Verjamem, samo sem zadnjič nekje slišala da ni zdravo. Sliši se pa vseeno dobro, a ne.:)-
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 20:38:09
|
|
|
|
Veverička
|
Pri nas ne pomaga čisto nič!!! Včasih me je kar groza previjanja. Z ničemer ga ne morem zamotit, še z vlaž. robčki, ki jih cuza ( :zmeden2::zmeden2::ups: ) več ne! Upam, da bo kmalu postal bolj poslušen :)-:)-:)-
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 20:38:49
|
|
|
|
Primoza
|
S helijem ni problema - potapljači ga v globinah redno vdihujejo. Je čisto OK. Malo ga pa itak vdihujemo tudi mi vsi.
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 21:34:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se zdi to, kar pravi primoza, najbolj blizu. Jaz sem tudi pri tej starosti take stvari počela s Tiborjem. Pa mi imamo tudi helijev balon v obliki konjička. Zdaj je že prejec spustil, torej jutri sledi smeh ...
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 4.8.2005 22:49:16
|
|
|
|
ribica.
|
Tako dogajanje je pri nas že stalnica. Zaradi tega sem celo prenehala uporabljati bombažne plenice, ker je tam treba bolj pogosto previjat, mi pa komaj parkrat na dan zmoremo menjat. Ampak se morem pohvalit, zadnje dni mi gre kar dobro, ohranjam živce na nivoju. Pri nas je to edino zdravilo, zame seveda. Zdravila za našo tamalo petardo pa tak ni. Nobena finta ne pali. Če se pa gremo, kdo je močnejši, mi pa potem še pol dneva kriči, ker ni po njeno. Želim ti veliko živcev, rešitve žal ne poznam.
|
|
|
|
ko previjanje postane.... 6.8.2005 0:04:27
|
|
|
|
Joe
|
Hej, Urši*, tri ideje. 1. Pokrij ga čez glavo z brisačo. Naš mali ima to zelo rad in jemlje kot igro. Čez čas si jo potegne dol, se smeji in si jo nato sam navleče nazaj. Tudi pred nekaj meseci je to počel, in ker je tvoj pravi divjak, najbrž že obvlada to igro. 2. Midva Vasjo pri domačem previjanju, sploh podelanih plenic, neseva pod pipo v kopalnični umivalnik in mu rit spereva pod tekočo vodo. Dokler ne uloviva prave temperature vode, mu pustiva plenico gor, nato dol kar nad umivalnikom, previdni spust plenice na tla in umivanje. Ko je umit, ga neseva na previjalno mizo. Ne boj se, da bi iz sifona umivalnika smrdelo. Sem jako občutljiv na to, pa mi še ni uspelo zavohati smradu (čeprav me to še vedno preseneča). Nekaj malega s tem storiš tudi za okolje in denarnico (ne potrebuješ oljnih robčkov). 3. Če si gibčna, ga lahko previješ tudi na tleh tako, da namesto komolca uporabiš svojo nogo in mu "fiksiraš" ramo na tla. Saj ga ne pohodiš, le z nožnimi prsti ga pritiskaš dol. Medtem sediš ali čepiš na drugi nogi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?