Joe -> ko previjanje postane.... (6.8.2005 0:04:27)
|
Hej, Urši*, tri ideje. 1. Pokrij ga čez glavo z brisačo. Naš mali ima to zelo rad in jemlje kot igro. Čez čas si jo potegne dol, se smeji in si jo nato sam navleče nazaj. Tudi pred nekaj meseci je to počel, in ker je tvoj pravi divjak, najbrž že obvlada to igro. 2. Midva Vasjo pri domačem previjanju, sploh podelanih plenic, neseva pod pipo v kopalnični umivalnik in mu rit spereva pod tekočo vodo. Dokler ne uloviva prave temperature vode, mu pustiva plenico gor, nato dol kar nad umivalnikom, previdni spust plenice na tla in umivanje. Ko je umit, ga neseva na previjalno mizo. Ne boj se, da bi iz sifona umivalnika smrdelo. Sem jako občutljiv na to, pa mi še ni uspelo zavohati smradu (čeprav me to še vedno preseneča). Nekaj malega s tem storiš tudi za okolje in denarnico (ne potrebuješ oljnih robčkov). 3. Če si gibčna, ga lahko previješ tudi na tleh tako, da namesto komolca uporabiš svojo nogo in mu "fiksiraš" ramo na tla. Saj ga ne pohodiš, le z nožnimi prsti ga pritiskaš dol. Medtem sediš ali čepiš na drugi nogi.
|
|
|
|