|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   knjige
24.2.2009 9:33:21   
Anonimen
mene pa branje teh forumov vcasih prav utruja, ker po vecurnem iskanju ne najdem odgovorov. pa se vsaka tema se ponavadi obrne v klepetanje. pa ni nic narobe s tem, le podatkov ni na enem kupu.
zato me zanima, kje ste se poucile o nosecnosti? najbrz vsaka ni zadovoljna samo s forumom in govoricami.
jaz bi rada prestudirala kaksno dobro knjigo o tem, ampak jih je veliko.
pa se nobene nisem nasla prav samo o nosecnosti. kaj ste ve kaj brale?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: knjige
24.2.2009 9:55:43   
mayuri
Knjigo Vse o nosečnosti in porodu. Zelo veliko pa sem izvedela z brskanjem po internetu, branjem raznih člankov itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2009 10:04:40   
baby blue
jst imam knjigo Vse o nosečnosti in porodu... drugače pa veliko izvem preko forumov in spletnih strani... je pa knjiga zanima in zelo lepo ilustrirana in prikazana s slikami... vse od razvoja do poroda... 

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2009 12:37:12   
Belika
Jaz sem imela to knjigo iz knjižnice. Samo sem bila takrat preboga da bi celo prebrala. Mogoče bom šla jutri spet malo pobrskati za knjigami.

Ima pa oboje svojo dobro in slabo stvar. Forumi te lahko včasih malo "zastrašijo", oz. moraš malo z rezervo jemati (jaz predvsem ko sem krvavela, so me forumi člisto prestrašili, vse svoje simptome sem našla samo pri tistih, ki so izgubile otročka...)
Knjige pa znajo biti včasih zastarele, včasih pa najdeš notri podatke, ki jih v slo npr. sploh niso možne...

Jaz kar dosti odnesem od foruma.. je pa res da vsak napiše kar ve o določeni zadevi oz. kako je bilo pri njemu, z zdravstvenega vidika pa je en in isti simptom za mnogo stvari...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2009 15:33:21   
Anonimen
hvala, pa ce najdete se kaksno, prosim sporocite!

(odgovor članu Belika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2009 19:26:33   
*alina*
Jaz sem jih dobila v roke kar nekaj in bi prav tako priporočala Vse o nosečnosti in porodu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2009 8:18:10   
španka
"Nega matere in otroka" (Johnson's & Johnson's). Zame je najboljša!

Sem španka, moja slovenščina gre počasi! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2009 9:58:07   
borabara
joj nevem kdo jo je napisal modre barve je " vsi odgovori v nosečnosti"

lp
nin@

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2009 12:38:45   
zarjica
Dr. Christoph Lees, Dr. Karina Reynolds, Grainne McCartan: NOSEČNOST (Odgovori na vsa vaša vprašanja)

Res je super, jaz sem si jo kar kupila, ker zajema tudi porod in obdobje po porodu. Res, vse na enem mestu in na strokoven, vendar tudi dovolj poljuden način.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2009 15:36:57   
linči 312
no meni pa je bila zelo všeč knjiga od Ksenije Šoster Olmer, Dojenje in materinstvo iz srca. Je fina, ker so na koncu vsakega poglavja še misli mamic glede teme, ki jo poglavje obdela. Ko prebereš to knjigo, vidiš, da ni prav nič narobe in pravzaprav načeloma vsaka mamica ve (pač po neki notranji intuiciji), kako je treba ravnati z otročkom.
Resnično toplo priporočam, kot jo je meni priporočila moja prijateljica.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?