knjige (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> knjige (24.2.2009 9:33:21)

mene pa branje teh forumov vcasih prav utruja, ker po vecurnem iskanju ne najdem odgovorov. pa se vsaka tema se ponavadi obrne v klepetanje. pa ni nic narobe s tem, le podatkov ni na enem kupu.
zato me zanima, kje ste se poucile o nosecnosti? najbrz vsaka ni zadovoljna samo s forumom in govoricami.
jaz bi rada prestudirala kaksno dobro knjigo o tem, ampak jih je veliko.
pa se nobene nisem nasla prav samo o nosecnosti. kaj ste ve kaj brale?

mayuri -> RE: knjige (24.2.2009 9:55:43)

Knjigo Vse o nosečnosti in porodu. Zelo veliko pa sem izvedela z brskanjem po internetu, branjem raznih člankov itd.

baby blue -> RE: knjige (24.2.2009 10:04:40)

jst imam knjigo Vse o nosečnosti in porodu... drugače pa veliko izvem preko forumov in spletnih strani... je pa knjiga zanima in zelo lepo ilustrirana in prikazana s slikami... vse od razvoja do poroda... 

Belika -> RE: knjige (24.2.2009 12:37:12)

Jaz sem imela to knjigo iz knjižnice. Samo sem bila takrat preboga da bi celo prebrala. Mogoče bom šla jutri spet malo pobrskati za knjigami.

Ima pa oboje svojo dobro in slabo stvar. Forumi te lahko včasih malo "zastrašijo", oz. moraš malo z rezervo jemati (jaz predvsem ko sem krvavela, so me forumi člisto prestrašili, vse svoje simptome sem našla samo pri tistih, ki so izgubile otročka...)
Knjige pa znajo biti včasih zastarele, včasih pa najdeš notri podatke, ki jih v slo npr. sploh niso možne...

Jaz kar dosti odnesem od foruma.. je pa res da vsak napiše kar ve o določeni zadevi oz. kako je bilo pri njemu, z zdravstvenega vidika pa je en in isti simptom za mnogo stvari...

Anonimen -> RE: knjige (24.2.2009 15:33:21)

hvala, pa ce najdete se kaksno, prosim sporocite!

*alina* -> RE: knjige (24.2.2009 19:26:33)

Jaz sem jih dobila v roke kar nekaj in bi prav tako priporočala Vse o nosečnosti in porodu.

španka -> RE: knjige (25.2.2009 8:18:10)

"Nega matere in otroka" (Johnson's & Johnson's). Zame je najboljša!

borabara -> RE: knjige (25.2.2009 9:58:07)

joj nevem kdo jo je napisal modre barve je " vsi odgovori v nosečnosti"

lp
nin@

zarjica -> RE: knjige (25.2.2009 12:38:45)

Dr. Christoph Lees, Dr. Karina Reynolds, Grainne McCartan: NOSEČNOST (Odgovori na vsa vaša vprašanja)

Res je super, jaz sem si jo kar kupila, ker zajema tudi porod in obdobje po porodu. Res, vse na enem mestu in na strokoven, vendar tudi dovolj poljuden način.

linči 312 -> RE: knjige (25.2.2009 15:36:57)

no meni pa je bila zelo všeč knjiga od Ksenije Šoster Olmer, Dojenje in materinstvo iz srca. Je fina, ker so na koncu vsakega poglavja še misli mamic glede teme, ki jo poglavje obdela. Ko prebereš to knjigo, vidiš, da ni prav nič narobe in pravzaprav načeloma vsaka mamica ve (pač po neki notranji intuiciji), kako je treba ravnati z otročkom.
Resnično toplo priporočam, kot jo je meni priporočila moja prijateljica.

Stran: [1]