|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klop v nosečnosti
14.7.2007 17:54:25   
quelle
Zdravo,
sem v 33. tednu in mogoče sem pred dvemi tedni imela klopa. Namreč spraskala sem se kljub temu, da me ni srbelo -na boku  črna pikica- seveda je bilo lahko tudi znamenje katerih imam ogromno ali pa hrasta, sedaj ne vem, vem le to, da sem spraskala črno pikico in, da vse kar sem našla, ker sem spraskala z nohti je bila kri za nohtom-nič drugega, na mestu, kjer sem spraskala pa nič.
Dva tedna je od tega in nisem imela nobenega rdečega fleka niti mi ni bilo slabo ali bi me bolela glava ali karkoli drugega. Ginekologinja mi je rekla, da če ni nobenih znakov ni panike za borelijo.
Mene pa vseeno zanima, ali ima katera izkušnje s klopi v nosečnosti-in kako ste reagirale in v katerem primeru, ob rdečici, bolečini.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klop v nosečnosti
14.7.2007 19:41:09   
emaa
Sem dobila klopa, ko sem bila cca. 20 tednov noseča, sem ga odstranila, pa ni bilo rdečice, ničesar in sem rodila za dvojčke ob dokaj normalnem času. 

(odgovor članu quelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2007 21:35:43   
metkica1
Sem noseča 26 tednov in sem tudi že imela smolo s klopi in to 2 krat sem ga imela. Upam, da bo vse v redu, okrog ni bilo nič rdeče tako da mislim, da ni panike.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2007 21:57:16   
Dejča
Klopa sem dobila letos februarja user posted image  (ja, grozna zima je bila!!!) in sem bila tudi malo prestrašena. Mi je zdravnica naročila, naj opazujem mesto še tri tedne, če se bo pojavila rdečica ali madež - na srečo ni bilo nič od tega. Kak teden se še opazuj, potem ne bo več nevarnosti - upam na najboljše.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?