klop v nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

quelle -> klop v nosečnosti (14.7.2007 17:54:25)

Zdravo,
sem v 33. tednu in mogoče sem pred dvemi tedni imela klopa. Namreč spraskala sem se kljub temu, da me ni srbelo -na boku  črna pikica- seveda je bilo lahko tudi znamenje katerih imam ogromno ali pa hrasta, sedaj ne vem, vem le to, da sem spraskala črno pikico in, da vse kar sem našla, ker sem spraskala z nohti je bila kri za nohtom-nič drugega, na mestu, kjer sem spraskala pa nič.
Dva tedna je od tega in nisem imela nobenega rdečega fleka niti mi ni bilo slabo ali bi me bolela glava ali karkoli drugega. Ginekologinja mi je rekla, da če ni nobenih znakov ni panike za borelijo.
Mene pa vseeno zanima, ali ima katera izkušnje s klopi v nosečnosti-in kako ste reagirale in v katerem primeru, ob rdečici, bolečini.
Hvala za odgovore.

emaa -> RE: klop v nosečnosti (14.7.2007 19:41:09)

Sem dobila klopa, ko sem bila cca. 20 tednov noseča, sem ga odstranila, pa ni bilo rdečice, ničesar in sem rodila za dvojčke ob dokaj normalnem času. 

metkica1 -> RE: klop v nosečnosti (14.7.2007 21:35:43)

Sem noseča 26 tednov in sem tudi že imela smolo s klopi in to 2 krat sem ga imela. Upam, da bo vse v redu, okrog ni bilo nič rdeče tako da mislim, da ni panike.

Dejča -> RE: klop v nosečnosti (14.7.2007 21:57:16)

Klopa sem dobila letos februarja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (ja, grozna zima je bila!!!) in sem bila tudi malo prestrašena. Mi je zdravnica naročila, naj opazujem mesto še tri tedne, če se bo pojavila rdečica ali madež - na srečo ni bilo nič od tega. Kak teden se še opazuj, potem ne bo več nevarnosti - upam na najboljše.

Stran: [1]