|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen in zanositev
6.1.2005 22:25:15   
Anonimen
Pozdravljeni

Dolgo časa sem spremljala to stran, sedaj pa sem se tudi jaz odločila za vaš nasvet.
In sicer, s fantom se trudiva za :duda: že dobro leto. Najprej sem imal hormonske motnje, katere mi je G uredila z dabrostonom (tako da sem po skoraj 3 mesecih dobila :hudicek: ), nato pa mi je predpisala klomifen. Te sedaj jemljem že kar nekaj časa. Vendar pa mi jih G predpiše samo za dva ciklusa (1 šklatlico - 10 tablet), potem pa sem kakšen ciklus brez njih. V vsem tem času pa se mi je M končno uredila na 31 dni pred tremi meseci.
V tem času me je celo poslala na HSG (kjer je bilo vse v redu), prejšnji mesec pa je celo fant odšel na spermogram (izvidov pa po skoraj enem mesecu še ni).
Tako sedaj oba nestrpno čakava na izvid spermograma in veselo delava na :duda:.
Na vas se obračam s prošnjo za kakšen dober nasvet. Ali naj naslednjič, ko grem k G rečem za več škatlic klomifena (3-4 cikluse) ali kaj?

Hvala in lep pozdrav

Ines
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   klomifen in zanositev
7.1.2005 13:04:33   
Mirna
Zivjo,
tudi sama sem zaradi nerednih ciklusov v letu 2004, decembra zacela jemati klomifen.Meni je uspelo v 1.poskusu s klomifenom in sem nova :nosecka:
Brala sem, da naj bi zdravljenje s klomifenom potekalo 6 mesecev, izjemoma 1 leto, nato pa naj bi se prekinilo za nekaj casa. Mogoce zato tako ravnanje g.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   klomifen in zanositev
7.1.2005 18:27:56   
urši77
Tudi moji ciklusi so bili zmesani ko kurja creva, pa sem dobila klomifen in ratalo nam je ze v prvem poiskusu!
Upam da bo tudi tebi kmalu:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   klomifen in zanositev
7.1.2005 18:29:24   
emaa
Urši prideš malo višje na :kava:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   klomifen in zanositev
11.1.2005 10:28:35   
rebeca
Zdravo,

tudi sama imam hormonske motje, ampak mi je ginekolog do zaželene zanositve predpisal kontracep.tablete potem pa mi bo predpisal tablete klomifen.
Ker brez kont. tabletk nimam menstruacije me zanima če lahko takoj začnem s klomifenom?
Praviš, da je tvoj fant opravil spermiogram, kako to poteka? Namreč moj fant je zelo sramežjiv in če bo potreba, nevem kako ga bom na to pripravila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   klomifen in zanositev
18.1.2005 20:33:25   
Anonimen
Najprej se opravičujem za pozen odgovor. Zaradi obveznosti nikakor nisem prišla do interneta za daljši čas.
Fant je šel na spermiogram v mesecu decembru. Jaz pa sem ga morala več kot 2 meseca pregovarjati za ta pregled. Na koncu me je verjeto imel že poln kufer in mi je sam rekel, kdaj mu bom prinesla napotnico. In tako je šel v začetku decembra na test.
Sam test ni nikakršen bav bav. Mogoče mu je bilo najhuje to, da je moral čakati uro in pol na ginekološkem oddelku v bolnici. Nato pa jih je sestra spremila v laboratorij. Tam je dobil kozarček, odšel na WC in opravil svoje.
Izvid naj bi bil po treh tednjih.
In tu se pri nam ustavi. Kajti minilo je že več kot en mesec in moja ginekologinja ni prejela nobenega izvida, čeprav so v laboratoriju dejali, da je šlo 3. januarja vse naprej. Sem tako jezna, da je kar joj.
Mogoče pa itak ne bo potrebno gledati izvida, kajti :hudicek: mi zamuja 5 dni. Poleg tega pa me špika v trebuhu oz. spodnjem delu in imam bolečine v križu. Upam, da nama je tokrat ratalo (po enem letu) in upam, da ne bodo spet hormonske motnje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   klomifen in zanositev
19.1.2005 15:15:18   
rebeca
Vseeno, hvala za odgovor.
Upam, da ga bo tudi meni uspelo prepričat.

Tudi jaz ti želim da vama je po enem letu ratalo.
Pa javi kaj!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Glasbeni vrtiljakec
klitia

Morda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?

Da (50%)

Ne (26%)

Včasih (24%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!