Anonimen -> klomifen in zanositev (18.1.2005 20:33:25)
|
Najprej se opravičujem za pozen odgovor. Zaradi obveznosti nikakor nisem prišla do interneta za daljši čas. Fant je šel na spermiogram v mesecu decembru. Jaz pa sem ga morala več kot 2 meseca pregovarjati za ta pregled. Na koncu me je verjeto imel že poln kufer in mi je sam rekel, kdaj mu bom prinesla napotnico. In tako je šel v začetku decembra na test. Sam test ni nikakršen bav bav. Mogoče mu je bilo najhuje to, da je moral čakati uro in pol na ginekološkem oddelku v bolnici. Nato pa jih je sestra spremila v laboratorij. Tam je dobil kozarček, odšel na WC in opravil svoje. Izvid naj bi bil po treh tednjih. In tu se pri nam ustavi. Kajti minilo je že več kot en mesec in moja ginekologinja ni prejela nobenega izvida, čeprav so v laboratoriju dejali, da je šlo 3. januarja vse naprej. Sem tako jezna, da je kar joj. Mogoče pa itak ne bo potrebno gledati izvida, kajti :hudicek: mi zamuja 5 dni. Poleg tega pa me špika v trebuhu oz. spodnjem delu in imam bolečine v križu. Upam, da nama je tokrat ratalo (po enem letu) in upam, da ne bodo spet hormonske motnje.
|
|
|
|