|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen
29.12.2004 20:17:38   
miska2004
Zdravo punce! Končno sem se tudi jaz opogumila... RR sem odkrila pred parimi meseci po naključju, ko sem seveda iskala nekaj več informacij o tako željeni zanositvi. Zadnjih nekaj dni prebiram vaše debate, pa bi vas rada povprašala o klomifenu; res da ste se že pogovarjale o njem, pa vendar mi ni jasno, kdaj ga ginekolog predpiše? Ni mi namreč jasno, zakaj ga ne predpiše takoj, ko ugotovimo, da po naravni poti ne gre?! Ali je res lažje, da nas pošljejo na razne preiskave?? Upam, da vam vprašanje ni butasto! Midva namreč delava na otročku cca. 1 leto, v januarju grem ponovno h G - rekla mi je namreč, da večina parov zanosi v roku 1 leta od prenehanja jemanja tablet, in da če se mi ne mudi, naj počakam. Seveda sem bila za to, da počakam, saj bi raje zanosila po naravni poti kot pa takoj na preiskave... Kdo pa ne bi? No, sedaj pa bo leto mimo, mene pa skrbi kot le kaj:zmeden: Dajte mi prosim povedat, kaj sledi zdaj (če se dobro spomnim, naj bi mi najprej naredila neko čiščenje al kaj?!, pa fant naj bi šel na spermiogram..) Hvaležna bom za vse podatke! Lep večer še naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   klomifen
29.12.2004 21:01:51   
ameli
Halo miska,
midva sva delala brezuspešno na :duda:. Nato sem jemala 3 mesece klomifem brez nadzore, ker še vedno ni bilo nič, sva bila napotena v ambulanto za neplodnost. Tam sva opravila vse preizkave (HSG, hormovi, spermiogram) in nato sem zopet dobila klomifem, ki sem ga jemala pod nadzorom (ultrazvok) in do sedaj sem imela 2× inseminacijo- žal brezuspešno:((.
Vse preizkave so pokazale da sem jaz OK, mož pa ima malo slabši spermiogram, vendar zdravnik zagotavlja, da bi morala zanostiti po naravni poti:zmeden2::zmeden2:
Ker nama do sedaj (vse skupaj traja že skoraj 4 leta) še vedno ni uspelo, mislim da bova moralal iti na umetno oploditev.
Upam, da bo tebi uspelo prej:pujs:
lep večer:rozica:,ameli

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   klomifen
30.12.2004 9:49:27   
enci
Ciao miska2004,
sama sem Klomifen dobila po HSG-ju, hormonskih testih in po mozevem spermiogramu. Mislim, da je tako tudi prav, zaradi tega, ker je nesmiselno jemanje Klomifena, ce imas svoje ovulacije ali ce imas neprehodne jajcevode. Nekateri gin pa predpisujejo Klomifen tudi brez preiskav, ker moda najenostavneje poskusiti s tem ?! Tako da je od ginekologa odvisno katero pot bo ubral, saj nekega dolocenega postopka, katerega naj bi se drzali predvidoma ni.
Sama sem prvi ciklus s Klomifenom, jemala sem 2x1 tableto na dan od 5.-9. dne, nato pa sem dobila se 2 ampuli. Vceraj sem bila na UZ, kjer mi je bilo receno, da je O bila, ne vem pa tocno kateri dan.
Zelim ti, da bi cimprej zagledala + ali:modri::roza:
Lp
enci:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   klomifen
30.12.2004 11:13:26   
urši77
Hello!
Jaz sem pa dobila klomifen po 3xss, po odstranitvi pregrade in po genetski ambulanti(vse O.K.). Pa mi je G predpisala te čudežne tabletke, z razlogom za bolj kvalitetna jajčeca in že po prvem ciklusu sta se pokazali:modri: :roza: in nato smo vse skupaj podprli še z dabrostonom. Zdaj pa čakamo in upamo da se bo tokrat nosečnost srečno končala:)
LP in da boš čimprej:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   klomifen
30.12.2004 12:20:47   
nuka
Midva sva se trudila skoraj 2 leti. Ko sem to povedala G mi je predpisal klomifen. Jemala sem ga 3 mesece in ni bilo uspeha. G naju je poslal na preiskave, pa sva se obirala pa obirala tako da je minilo še 1 leto. No na koncu nama je uspelo po naravni poti in to takrat ko sva to najmanj pričakovala.

LP pa ne obupaj

Neposredna povezava do sporočila: 5
   klomifen
31.12.2004 17:00:30   
miska2004
Hvala vam, punce, na informacijah... Seveda pridno jemljem Tifol in merim temperaturo, in se veselim ovulacij in čakam tisto zamudo.
A je katera že slišala in tudi poskusila terapijo z bionergijo? Baje da pomaga. Ne vem pa točno kaj in kako poteka.

lp, miska

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Fantovsko ime
Evaa1

Katero ime za fantka bi izbrali?

Ernest (0%)

Jonatan (17%)

Nik (30%)

Leonard (13%)

Hugo (0%)

Nejc (39%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!