miska2004 -> klomifen (29.12.2004 20:17:38)
|
Zdravo punce! Končno sem se tudi jaz opogumila... RR sem odkrila pred parimi meseci po naključju, ko sem seveda iskala nekaj več informacij o tako željeni zanositvi. Zadnjih nekaj dni prebiram vaše debate, pa bi vas rada povprašala o klomifenu; res da ste se že pogovarjale o njem, pa vendar mi ni jasno, kdaj ga ginekolog predpiše? Ni mi namreč jasno, zakaj ga ne predpiše takoj, ko ugotovimo, da po naravni poti ne gre?! Ali je res lažje, da nas pošljejo na razne preiskave?? Upam, da vam vprašanje ni butasto! Midva namreč delava na otročku cca. 1 leto, v januarju grem ponovno h G - rekla mi je namreč, da večina parov zanosi v roku 1 leta od prenehanja jemanja tablet, in da če se mi ne mudi, naj počakam. Seveda sem bila za to, da počakam, saj bi raje zanosila po naravni poti kot pa takoj na preiskave... Kdo pa ne bi? No, sedaj pa bo leto mimo, mene pa skrbi kot le kaj:zmeden: Dajte mi prosim povedat, kaj sledi zdaj (če se dobro spomnim, naj bi mi najprej naredila neko čiščenje al kaj?!, pa fant naj bi šel na spermiogram..) Hvaležna bom za vse podatke! Lep večer še naprej!
|
|
|
|