SasMami2be
|
Snorlax, prav imaš. V vsaki trgovini Diafit in Sanolabor imajo klizmo/klistir - pripomoček za izvajanje. Jaz ga imam že 13 let in ga pridno uporabljam. Tule je slikica, takega kot ga je dobiti pri nas. Tisti zaviti, mehki del si potisneš v danko in potem greš na vse štiri in si spuščaš vodo (topla voda s soljo, topla voda s filtrirano kavo, topla voda s soljo in malo limoninega soka-odlično, če si zelo zapacan). KLISTIR NI POTREBNO UPORABLJATI VSAK DAN, ZGOLJ PO POTREBI! Vsakodnevna uporaba je nujna zgolj pri strogem postu ob sadnih sokovih in vodi!!! Klistiranje je zgolj umivanje debelega črevesja in v nobenem primeru ne more škoditi! Več o tem lahko povprašaš svojo zdravnico in si prebereš veliko literature. Didlinaa, poskusi kdaj! Mogoče je to dober info, če boš kdaj rabila. Če bi si večkrat ob zaprtju izprali samo tisti zadnji košček črevesja bi bilo naše stanje veliko boljše. Vsekakor zdrava hrana z veliko vsebnostjo vlaknin ne sme izostati v naši prehrani. Jaz odvajam tudi zdaj v nosečnosti 2x dnevno. Jem izključno polnozrnat kruh/polnoz.riž, polnoz.kuskus, sladek krompir (ne navaden bel krompir), ješprenj, ajdovo kašo, veliko zelene zelenjave (solata, domača blitva, bučke..), sveže sadje (jabolka mam zelo rada) in seveda zdaj še kislo zelje. Njamsi. Pa veliko pijem - zeliščne čaje in filtrirano vodo. Punce, glede na to, da sem že v letih in da sem večno imela probleme s prebavo, vam povem, da je taka prehrana super in klistir tu in tam odlično! Moja zdravnica je navdušena nad mojo spremembo v zdravju, brez zdravil, brez kemije. Sami moramo poskrbeti, da bomo zdravi. Telo je naše, ne od zdravnikov. Halo. Več o postu si lahko pobrskate po spletu. Nekaj je tule: http://www.zavod-preporod.si/index.php?id=clanki_najpogostejsa_vprasanja
|