|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klistiranje med nosečnostjo
26.3.2008 22:36:35   
SasMami2be
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Draga moja, praksa mi je dovolj pokazala, da vem kaj in kako.user posted image  Literatura pa tudi.
Klistiranje nikakor ni dobro za naravno peristaltiko človeka.Te bom vprašala pri tvojih 50 letih,kako ti gre odvajanje,naravno seveda.

Spoštovana ga. Didlinaa,

Naslednjič bolj pazljivo prebirajte objave. Klistiranje pride v poštev zgolj:
  • v času postenja
  • ob dolgotrajnem zaprtju, ko ni druge izbire ali
  • kot del diagnostike in/ali terapije.

V družini smo vsi, razem moža, zdravniki in higieniki. Lahko vam povem, da se oče in mati klistirata v postnem času že več kot 40 let in sta popolnoma zdrava ter  odvajata  blato redno 2x dnevno. Stolica je zdrava in se kot se mora, pri vsakem odvajanju potopi (to pomeni da je v stolici veliko vlaknin in ni plinov - to je odlično!).

Raje si zapomnite nekaj osnovnih koristi klistirja, nemalokrat reši življenja, ko prečisti vse tiste dolge metre prav usranega črevesja. Pred kratkim je kolega, klinični psiholog, poročal o vidnem izboljšanju stanja pacienta, ko se je podvrgel strogemu postenju pod njegovim okriljem in se prav tako podvrgel opravljanju klistirja 2xdnevno v času posta. Pacient je očistil svoje črevesje in ne samo to, postenje je prav tako psihično in duhovno čiščenje, pri katerem se očisti veliko, veliko nesnage in svinjarije, ki se valja po naših črevih!

Kot zdravnico me najbolj jezi to, da so stvari prav preproste a je naš sistem tako dolgo navajal ljudi na pilule in traparije o 2g potrebnih vlaknin, za katere vemo, da ne drže in ljudje dobesedno umirajo pred našimi očmi.
Razmišljanje z zdravo kmečno logiko je veliko bolj zdravo, zatorej čista hrana, čiste misli, čisto črevesje.
Zdravo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.3.2008 7:50:21   
Anonimen
Saj lahko kr nehaš no. Povedala sem svoje mnenje, očitno ga ti ne sprejemaš. In mnenja ne bom spremenila, ker imam preveč izkušenj s klistiri v bolnicah, domovih, zdr. domovih...Svoje znanje pa dovolj cenim, tak da ti ploskala ne bom, ker nisem cinična in ne vem kaj še. Ja?user posted image  Očitno ti morajo ploskat tukaj, ker si prepričana v svoj jaz. Jaz ti ne bom.user posted image

(odgovor članu SasMami2be)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
27.3.2008 7:53:59   
Anonimen
http://sl.wikipedia.org/wiki/Peristaltika

Ti ponujam gradivo, da si prebereš kaj je to PERISTALTIKA. Očitno te tega niso učili, niti ti niso razložili kdaj se razvije peristaltika, ko se človek začne zavedati, kdaj  ga kakati mudi.To si pa sama poišči, jaz se s tabo ne bom ukvarjala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
28.3.2008 23:31:45   
SasMami2be
Zelo mi je žal zate, če si imela toliko težav, da so te morali po zdr.domovih čistit.
Verjamem, da ni bilo prijetno. V naših debatah gre za veliko razliko. Ti govoriš o kurativi, ki si jo sama potrebovala, jaz govorim o preventivi.
ITak ima vsak svoj prav. Ti že veš zakaj, jaz vem pa zase.
Lahko si obe zaploskava!
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.3.2008 10:14:30   
anarabarbara
Didlinaa

lepše se obnašaj. Mene kot uporabnico tega foruma motijo žaljivi posti in te prosim, da nehaš žalit druge uporabnice. To, kar ti izražaš, so žalitve in ne mnenje.

< Sporočilo je popravil anarabarbara -- 29.3.2008 10:15:39 >

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu SasMami2be)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.3.2008 9:15:08   
Anonimen
A tebi je krona padla z glave?user posted image

(odgovor članu anarabarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
31.3.2008 8:36:09   
miškot
ODGOVOR NA TEŽAVE: PROREKTAL S  - sirup na bazi topljenih sladkorjev, najbolj naravno sredstvo, ker sploh ne vstopi v kri in ne povzroča nobene odvisnosti in nobene škode. Hrano preprosto pomaga utekočinjati in vzpodbudi prebavo brez zvijanja, krčev in bolečin. Primerno za nosečnice in se lahko uporablja celo življenje. Jemlje se ga dve jedilni žlici vsak večer, zjutraj ko vstaneš pa ga samo aktiviraš z kozarcem tople vode, kave......

Imam že celo življenje težave zaradi rahle oblike Crohnove bolezni in ga jemljem že od dvanajstega leta, jemala pa sem ga tudi med nosečnostjo, ker je zelo priporočljiv tudi proti nastanku hemeroidov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.4.2008 23:04:29   
SasMami2be
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

A tebi je krona padla z glave?user posted image

Didlinaa, glejte,  če mislite, da mi je padla kronica z glave, potem prav. To je vaše mnenje.
Spoštujem ga.
Toliko sem se razpisala o klistiranju, saj je v PREVENTIVNI, 1 x LETNIH uporabah ZELO ZDRAVILNO očiščujoče!
Če se s čim kategorično ne strinjate (vi govorite o kurativi, jaz o preventivi!!) vam predlagam, da o zanimivi temi ne jemljete poleta in blatite zadeve, ki je očitno, po preventivni plati, ne poznate. Žaljivo obnašanje z vaše strani pa je nadvse neprimerno za tale forum.

Ženske se tu pogovarjamo pozitivno user posted image o zadevah in namen foruma je, da se vzpodbujamo in si pomagamo.
Vsekakor vam pravice do svojega mnenja nihče ne odjema ali omejuje. Prosim vas le, če premislite v kolikor bo vaša izjemoma neprijetna izkušnja res kateri od uporabnic koristila.

Didlinaa, iskreno vam user posted image želim veliko zdravja in čim manj bližnjih srečanj s klistiranjem zunaj vašega doma. Sama moram reči, da je klistiranje doma (ko ga izvaja človek sam, na način, ki mu prija, in še enkrat ponavljam iz preventivnih (v času intenzivnega postenja)) zelo prijetno!

Obenem vam povem tudi, da je zapeka, zaprtje posledica tudi veliko nakopičene jeze, ki je vam očitno ne manjka.(glej knjigo Louise L. Hay, Telo je tvoje - možni miselni vzorci za bolezni).  Prosim, tole ni nič osebnega, vzemite si to zgolj kot možen vzrok težav. Ljubezen je odgovor na vse.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?