Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2007 16:23:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 5.11.2007 19:13:21
|
|
|
|
Gina
|
V Obiju v Lj. sem jih videla, pa v Bauhausu zihr tudi imajo, pa v vseh lokalnih drevesnicah. Ne vem od kod si, ampak v Postojni jih imajo nasproti Epica, na Brezovici oz. Podsmreki tudi v katerem od vrtnih centrov (Evrogarten zihr), tam imaš tudi trajnice od Klačič ali kako se že pišejo, če ti ej tisto fajn, še cajt je za sadit, v Logatcu jih imajo v Kmetijsko gozdarski zadrugi pa v Kalcah v drevesnici jih imajo, če se ti pa ne da okol skakat, jih pa lahko preko interneta naročiš.
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 5.11.2007 19:28:50
|
|
|
|
beba76
|
Merkur
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 5.11.2007 20:40:42
|
|
|
|
muha1
|
Jaz sem jih danes videla v Hoferju
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 7.11.2007 13:33:32
|
|
|
|
Nasy
|
Uh, jaz sem jih vidla še povsod, Obi, Mercator, Spar...al pa Baker
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 8.11.2007 8:56:38
|
|
|
|
honey
|
Jaz sem jih naročila pri Bakkerju in sem jih tudi že dobila. Zdaj pa me zanima, kdaj se čebulice sploh sadijo (tulipani, lilije...)?
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 8.11.2007 23:02:48
|
|
|
|
Gina
|
Ja zdaj jih pa lepo sadi. Načeloma se sadijo od septembra naprej. NI glih fajn v čist zmrznjeno zemljo jih dat, zato je boljše ne čakat na december. Posadiš jih približno za 3 debeline čebulice globoko.
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 9.11.2007 8:57:25
|
|
|
|
honey
|
Posadiš jih približno za 3 debeline čebulice globoko. Na vrečkah tulipanov piše 10 cm globoko
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?