|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje ste decemberke
2.7.2005 18:06:27   
cuma
Čau punce!:metulj::miska::zajcek::muca::kuza:
Naj vas spet malo povprašam, kaj je novega?
Jaz sem danes dobre volje, ker se je moj:love: vrnil iz službene poti in končno nisem več sama doma.:bravo: Nisem preveč rada sama, sploh če to traja več kot dva ali tri dni. Kaj pa ostale? Ste rade same doma?

Mene občasno kej špika ali reže po trebuhu, ravno toliko, da se ustrašim, pol pa v par minutah mine. :zmeden2: Maternica? Najbrž, ampak ko se mi zgodi, me vseeno vedno zaskrbi. Tudi utrujenost se me še kar oklepa. Sem skoraj bolj utrujena zdej kot prejšnji mesec.Najbrž k temu prispeva tudi vročina. Res pa je tudi, da imam sedaj več časa in si ga za počivat tudi vzamem več kot prej. Zato se mi zdi, da sej nimam kaj biti utrujena, pa sem vseeno?:zaspan:
Drugače vse ok.9nebesa
Zdej pa ste vi na vrsti ;)
En lep poletni pozdravček iz :morje: od :nosecka: cume
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kje ste decemberke
2.7.2005 21:56:15   
devička
Jaz sem bla ravno danes na urgenci, in sicer zaradi čudnega občutka v trebuščku. Kot bi me tiščalo, al neki tazga. Pa je rekla G - počitek!!!! Pa morje:):bravo:
Hmmm, se bo treba res mal relaksirat, ne?
Aja, pa brcike sem že začutla. Sicer bolj, če ležim in se z roko držim, pa vendar, je začetek. SEm kar v 9ih nebesih:)
Pozdravček, DS.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kje ste decemberke
3.7.2005 8:39:59   
Anonimen
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz sem tukaj! :)
Zadnje dneve me nekaj sumljivo ščipa in zvija v trebuhu, zato sem imela krajši obisk urgence (ginekologinja na dopustu :zmeden:)...
Pravijo, da so verjetno maternični krči, ki nastanejo, ker se maternica širi, ampak da ni nič hudega, dokler imam maternično ustje zaprto, kar pa ga imam... :)
Napadi lakote so me minili in spet jem normalno oz. kakor sem prej... :)
Tudi ta hude utrujenosti ni več, ampak tega nočem nikomur povedati... :)-:)-:)- izkoriščam...
Tistih tablet, ki so mi jih predpisali na urgenci, Buscopan, se pa nisem niti dotaknila. Na urgenco sem šla, ker sem se ustrašila, da je kaj narobe z našim malim bitjecem, in ne zaradi tistih nekaj bolečin. In ko sem videla, da je OK, sem si oddahnila. Tableti so pa menda proti krčem v gladkih mišicah in le te imam v maternici. Maternica pa se zdaj, ko sem noseča, mora širiti, ne pa, da ji bodo neki tableti to sedaj preprečili!
In ko sem prebrala še vaša mnenja o tabletih (3/4 niso pomagale, 1 je splavila, preostale niti niso jemale, čeprav jim je bilo predpisano), sem se odločila, da ostanejo v škatlici. Za takrat, ko ne bom noseča...
Pa-pa!

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kje ste decemberke
3.7.2005 9:09:36   
mujcek
pozdravljene!

Šele sedaj sem ugotovila, da imam podobne težave kot ve ostale, s temi krči al kaj že to je. Sem kar malo pomirjena, ko sem to sedaj prebrala, da nisem edina.

Drugače pa sem tako srečna, pa na UZ sem videla moji :duda::duda:; ko se ti tam tako lepo nastavlja...

Najbolj mi je bilo žal, da ni šel moj :love: zraven na UZ. Sicer pa nisem vedela, da bo G delal UZ v drugi sobi kot pregled, saj tista ginekološka soba ni preveč privlačna, še posebej pa ne za partnerja.
Sicer pa me tudi ta vročina nekoliko bolj utruja.
Pa brce že tudi čutim, posebno zadnje 3 dni se je bolj začelo :)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kje ste decemberke
3.7.2005 9:36:12   
Ada
Tudi mene je vse skupaj pomirilo- imam namreč pogosto bolečine in špikanje v spodnjem delu trebuha. Moj ginekolog pravi, da je to zaradi pregrade maternice, ki jo imam, ampak mi je lažje, ko vidim, da ima veliko nosečk podobne težave!
Sicer pa premikanja še ne čutim- sedaj sem noseča dobrih 15. tednov, tako da me to niti ne skrbi.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kje ste decemberke
3.7.2005 10:36:19   
pufi 2003
Pozdravček vsem decemberkam!

Moj PDP je 11.12.2005. Na srečo nimam kakih krčev v trebuhu, ki bi me spravljali v skrbi. Me pa kdaj boli za par minut v trebuhu kot, da bi imela za dobiti M.
Drugače je z mano vse OK. Premikov še ne čutim, akomaj čakam da jih bom, sem pa v začetku 17. tedna. Morfologijo imam pa šele 25.7.2005 in sicer po dopustu. Upam, da bom izvedela kaj pričakujeva, ker sem zelo radovedna. Glede imen je pa še vse v zraku.
Uživajte in božajte svoje bušije.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kje ste decemberke
3.7.2005 17:13:11   
Anonimen
Pozdravljene!

Sem se vam hotela oglasiti šele jutri po morfologiji, pa me je to posanje od Kerense malo v slabo voljo spravilo. Ne prenesem, če nekdo take neumnosti o zdravilih piše. Poklicna deformacija pač. Dalje pa ne bom komentirala.

Torej, čakam na ponedeljek in upam, da bo vse OK. Ker še vedno nisem prepričana, če čutim gibe. Saj vem, da je še kak teden časa, ampak si vseeno želim čim prej, da bom potem pomirjena vsakič, ko me bo :duda: brcnil.

Lepo se imejte!

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?