Anonimen -> kje ste decemberke (3.7.2005 8:39:59)
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Tudi jaz sem tukaj! :) Zadnje dneve me nekaj sumljivo ščipa in zvija v trebuhu, zato sem imela krajši obisk urgence (ginekologinja na dopustu :zmeden:)... Pravijo, da so verjetno maternični krči, ki nastanejo, ker se maternica širi, ampak da ni nič hudega, dokler imam maternično ustje zaprto, kar pa ga imam... :) Napadi lakote so me minili in spet jem normalno oz. kakor sem prej... :) Tudi ta hude utrujenosti ni več, ampak tega nočem nikomur povedati... :)-:)-:)- izkoriščam... Tistih tablet, ki so mi jih predpisali na urgenci, Buscopan, se pa nisem niti dotaknila. Na urgenco sem šla, ker sem se ustrašila, da je kaj narobe z našim malim bitjecem, in ne zaradi tistih nekaj bolečin. In ko sem videla, da je OK, sem si oddahnila. Tableti so pa menda proti krčem v gladkih mišicah in le te imam v maternici. Maternica pa se zdaj, ko sem noseča, mora širiti, ne pa, da ji bodo neki tableti to sedaj preprečili! In ko sem prebrala še vaša mnenja o tabletih (3/4 niso pomagale, 1 je splavila, preostale niti niso jemale, čeprav jim je bilo predpisano), sem se odločila, da ostanejo v škatlici. Za takrat, ko ne bom noseča... Pa-pa!
|
|
|
|