|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje merit BT
21.7.2005 21:00:12   
barb1
Živjo punce!

Zanima me kje je najboljše da se meri bazalna temperatura.
Meni je moj G dal list z navodili kjer piše naj si vtaknem toplomirjevo črevo v črevo. Zdej sem pa jaz malo zmedena in nisem prav sigurna če je to danka :zmeden:?

Prijeten večer vsem in :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kje merit BT
21.7.2005 21:17:53   
tinkamiška
Lahko si meriš analno, vaginalno ali pa v ustih. Jst sem kr v ustih mi je blo tako še najboljše;)

Tinka

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kje merit BT
21.7.2005 21:18:26   
Sulfinija
Ups,čudno da ti je predlagal tole.Ja tole je to kaj si ti misliš.Samo meni je moja G takoj na zalčetku rekla da to ni sigurno in naj to ne merim.Lahko kupiš tudi teste ali pa tisto povečevalo in tam opazuješ sluz,najboljše pa da opazuješ svoje telo je še najbolj sigurno in sluz.

LP in veliko sreče,da čimprej prideš do željena cilja do svoje :duda:.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kje merit BT
21.7.2005 21:25:36   
Anitka
Hoj!

Jaz sem si tudi merila v ustih, ker je tam nekako najlažje. Pa merit si moraš še preden greš iz postelje, to pa verjetno že itak veš. Pri nekaterih je ta metoda precej učinkovita in se da iz krivulje lepo razbrati, kdaj pride do O, pri nekaterih pa žal ne. Sicer pa si tudi ljudje nismo enaki, a ne?;)

LP in čimprej ti želim :roza::duda::modri:

Anitka:pika:

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kje merit BT
21.7.2005 21:34:45   
barb1
Moj G mi je najprej (da sploh ugotovimo ali imam O) reku naj si 3 m merim BT. In seveda jaz pametna ga nisem vprašala kje se to meri. In sedaj sem zasledila več različnih krajev mirjanja. :zmeden: ali je BT na vseh mestih (usta, vagina, danka) enaka? Je kateri svetovala G kje naj se meri?

LP in :angel:

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kje merit BT
21.7.2005 21:39:16   
Pia73
Jaz sem si merila pod pazduho. In je bilo v redu. Sem pa ena izmed tistih, ki ima tipično krivuljo BT.

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kje merit BT
21.7.2005 21:40:13   
tinkamiška
Na vseh treh mestih si lahko meriš BT, samo moraš pazit, da si meriš vedno zjutraj preden vstaneš tako kot je napisala Anitka:rozica:

LP,
Tinka

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kje merit BT
21.7.2005 21:47:56   
Anitka
Ja in nekje ob isti uri naj bi to bilo, pa da si naspana....... Se pa dobi tudi ena fajn knjiga (jaz sem jo dobila v knjižnici) Naravno in zanesljivo, v kateri je merjenje BT zelo lepo opisano. Naročiš jo pa lahko tudi pri Mohorjevi družbi

http://www.mohorjeva-druzba-ce.si/knjiga.php?id=224b

LP,

Anitka

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kje merit BT
21.7.2005 21:49:22   
Anitka
:ups::ups::ups::ups:

http://www.mohorjeva-druzba-ce.si/knjiga.php?id=224b

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kje merit BT
21.7.2005 21:53:43   
Anitka
Spet ni bilo v redu :)-:ups::)-:ups::)-:ups::)-:ups::)-

http://www.mohorjeva-druzba-ce.si

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kje merit BT
21.7.2005 21:55:48   
Anitka
jdsugjeogjdknmlhmnptohjkprjkpfgkm:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::((:((:((:((

http://www.mohorjeva-druzba-ce.si/

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kje merit BT
21.7.2005 21:57:19   
Suana
anitka te kaj j....ne bodi huda!!!:)-

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kje merit BT
21.7.2005 21:59:19   
pika74
To ti je G dal ena stara navodila. Meni jih je tud dal. Pol sem pa čez par let zamenjala G in ta mi je spet dal navodila - vendar nova. Tam je pisalo, da se lahko meri v ustih pod jezikom.

Tist v danki je prav zoprno. Meni se je že gabilo na koncu. Mater, zjutrej navsezgodej najpre za dobro jutro neki v danko - boh pomagi pa kje ste to vidl. Mučenje. Že tko trpimo, k čakamo, da se na usmil en s temi črticami.

Ne ga srat - sam ne v danko.

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kje merit BT
21.7.2005 22:16:01   
barb1
Ja res ful neprijetno na vse zgodaj...dva dni to delam pa se mi že :(...zato pa sem vas spraševala če obstaja kaka druga bolj "čista" varjanta. In glejga zlomka res obstaja...jutri pa pod jezikom...:ups: ampak toplomir moram menjat:)- Hvala :rozica:Pika 74
Anitka hvala za informacijo, takoj jo bom šla iskat!!!

Zdaj pa :sloncek::sloncek::sloncek: dejmo punce hitro!!!

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kje merit BT
21.7.2005 22:17:05   
Anitka
Ne ga srat s termometrom v danki, a ne Pika :ups::)-:ups::)-:ups::)-:ups::)-:ups::)- Hja je zadeva res malce zoprna, zato, če si že moraš meriti si daj kar v ustih.

Fras ja tale zadeva me je pošteno zaj....:grrr:

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kje merit BT
22.7.2005 8:50:28   
majana
Jaz se v tem že veteranka. Že štiri leta to delam, pa gre BP. In to rektalno (v riti). Je pa res da imam digitalni termometer, ki to naredi tipitopi hitro. Pa sej se da preživet. sploh potem, ko postane to navade sem delala jaz to med tem, ko sem še na pol spala in po radju poslušala vremensko napoved.
Se splača potrpet.

lp
majana;)

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kje merit BT
22.7.2005 9:59:29   
anadejka
Men je pa sestra v Leponišču rekla da pod jezikom in tko delam.

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kje merit BT
22.7.2005 10:15:23   
A_A
Jaz sem najprej delala tako, da sem si merila v ustih, pa mi ni lepo pokazalo krivulje. Potem sem si začela merit v nožnici in super pokaže. Merim z digitalnim termometrom.

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kje merit BT
22.7.2005 13:12:57   
anadejka
Sej jest tut merim z digitalnim pod jezikom,pa mi tut lepo pokaže,po O jo imam 36.6 do M,potem pa 36.2 do naslednje O.

(odgovor članu barb1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?