kje merit BT (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

barb1 -> kje merit BT (21.7.2005 21:00:12)

Živjo punce!

Zanima me kje je najboljše da se meri bazalna temperatura.
Meni je moj G dal list z navodili kjer piše naj si vtaknem toplomirjevo črevo v črevo. Zdej sem pa jaz malo zmedena in nisem prav sigurna če je to danka :zmeden:?

Prijeten večer vsem in :sloncek::sloncek::sloncek:

tinkamiška -> kje merit BT (21.7.2005 21:17:53)

Lahko si meriš analno, vaginalno ali pa v ustih. Jst sem kr v ustih mi je blo tako še najboljše;)

Tinka

Sulfinija -> kje merit BT (21.7.2005 21:18:26)

Ups,čudno da ti je predlagal tole.Ja tole je to kaj si ti misliš.Samo meni je moja G takoj na zalčetku rekla da to ni sigurno in naj to ne merim.Lahko kupiš tudi teste ali pa tisto povečevalo in tam opazuješ sluz,najboljše pa da opazuješ svoje telo je še najbolj sigurno in sluz.

LP in veliko sreče,da čimprej prideš do željena cilja do svoje :duda:.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Anitka -> kje merit BT (21.7.2005 21:25:36)

Hoj!

Jaz sem si tudi merila v ustih, ker je tam nekako najlažje. Pa merit si moraš še preden greš iz postelje, to pa verjetno že itak veš. Pri nekaterih je ta metoda precej učinkovita in se da iz krivulje lepo razbrati, kdaj pride do O, pri nekaterih pa žal ne. Sicer pa si tudi ljudje nismo enaki, a ne?;)

LP in čimprej ti želim :roza::duda::modri:

Anitka:pika:

barb1 -> kje merit BT (21.7.2005 21:34:45)

Moj G mi je najprej (da sploh ugotovimo ali imam O) reku naj si 3 m merim BT. In seveda jaz pametna ga nisem vprašala kje se to meri. In sedaj sem zasledila več različnih krajev mirjanja. :zmeden: ali je BT na vseh mestih (usta, vagina, danka) enaka? Je kateri svetovala G kje naj se meri?

LP in :angel:

Pia73 -> kje merit BT (21.7.2005 21:39:16)

Jaz sem si merila pod pazduho. In je bilo v redu. Sem pa ena izmed tistih, ki ima tipično krivuljo BT.

tinkamiška -> kje merit BT (21.7.2005 21:40:13)

Na vseh treh mestih si lahko meriš BT, samo moraš pazit, da si meriš vedno zjutraj preden vstaneš tako kot je napisala Anitka:rozica:

LP,
Tinka

Anitka -> kje merit BT (21.7.2005 21:47:56)

Ja in nekje ob isti uri naj bi to bilo, pa da si naspana....... Se pa dobi tudi ena fajn knjiga (jaz sem jo dobila v knjižnici) Naravno in zanesljivo, v kateri je merjenje BT zelo lepo opisano. Naročiš jo pa lahko tudi pri Mohorjevi družbi

http://www.mohorjeva-druzba-ce.si/knjiga.php?id=224b

LP,

Anitka

Anitka -> kje merit BT (21.7.2005 21:49:22)

:ups::ups::ups::ups:

http://www.mohorjeva-druzba-ce.si/knjiga.php?id=224b

Anitka -> kje merit BT (21.7.2005 21:53:43)

Spet ni bilo v redu :)-:ups::)-:ups::)-:ups::)-:ups::)-

http://www.mohorjeva-druzba-ce.si

Anitka -> kje merit BT (21.7.2005 21:55:48)

jdsugjeogjdknmlhmnptohjkprjkpfgkm:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::((:((:((:((

http://www.mohorjeva-druzba-ce.si/

Suana -> kje merit BT (21.7.2005 21:57:19)

anitka te kaj j....ne bodi huda!!!:)-

pika74 -> kje merit BT (21.7.2005 21:59:19)

To ti je G dal ena stara navodila. Meni jih je tud dal. Pol sem pa čez par let zamenjala G in ta mi je spet dal navodila - vendar nova. Tam je pisalo, da se lahko meri v ustih pod jezikom.

Tist v danki je prav zoprno. Meni se je že gabilo na koncu. Mater, zjutrej navsezgodej najpre za dobro jutro neki v danko - boh pomagi pa kje ste to vidl. Mučenje. Že tko trpimo, k čakamo, da se na usmil en s temi črticami.

Ne ga srat - sam ne v danko.

:rozica::rozica::rozica::rozica:

barb1 -> kje merit BT (21.7.2005 22:16:01)

Ja res ful neprijetno na vse zgodaj...dva dni to delam pa se mi že :(...zato pa sem vas spraševala če obstaja kaka druga bolj "čista" varjanta. In glejga zlomka res obstaja...jutri pa pod jezikom...:ups: ampak toplomir moram menjat:)- Hvala :rozica:Pika 74
Anitka hvala za informacijo, takoj jo bom šla iskat!!!

Zdaj pa :sloncek::sloncek::sloncek: dejmo punce hitro!!!

Anitka -> kje merit BT (21.7.2005 22:17:05)

Ne ga srat s termometrom v danki, a ne Pika :ups::)-:ups::)-:ups::)-:ups::)-:ups::)- Hja je zadeva res malce zoprna, zato, če si že moraš meriti si daj kar v ustih.

Fras ja tale zadeva me je pošteno zaj....:grrr:

majana -> kje merit BT (22.7.2005 8:50:28)

Jaz se v tem že veteranka. Že štiri leta to delam, pa gre BP. In to rektalno (v riti). Je pa res da imam digitalni termometer, ki to naredi tipitopi hitro. Pa sej se da preživet. sploh potem, ko postane to navade sem delala jaz to med tem, ko sem še na pol spala in po radju poslušala vremensko napoved.
Se splača potrpet.

lp
majana;)

anadejka -> kje merit BT (22.7.2005 9:59:29)

Men je pa sestra v Leponišču rekla da pod jezikom in tko delam.

A_A -> kje merit BT (22.7.2005 10:15:23)

Jaz sem najprej delala tako, da sem si merila v ustih, pa mi ni lepo pokazalo krivulje. Potem sem si začela merit v nožnici in super pokaže. Merim z digitalnim termometrom.

anadejka -> kje merit BT (22.7.2005 13:12:57)

Sej jest tut merim z digitalnim pod jezikom,pa mi tut lepo pokaže,po O jo imam 36.6 do M,potem pa 36.2 do naslednje O.

Stran: [1]