Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 11.3.2013 22:19:47
|
|
|
|
v3sn4
|
mi2 z mojim sma bila lani prvic v Ljubljani.. ogledala sva si grad pa tak malo sva se sprehodila .. Jest pa sva sla v pizzerijo FoculuS je pa menda res da je to bolj v centru Ljubljane, kot pa v okolici ..nevem..ker pac Ljubljane ne poznam .. Ampak ta pizzerija si zasluzi vse pohvale, tako da ce se kdaj grem v Ljubljano se ziher tukaj ustavim !! Kar luste sem si naredila :))
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 11.3.2013 22:29:54
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: v3sn4 mi2 z mojim sma bila lani prvic v Ljubljani.. ogledala sva si grad pa tak malo sva se sprehodila .. Jest pa sva sla v pizzerijo FoculuS je pa menda res da je to bolj v centru Ljubljane, kot pa v okolici ..nevem..ker pac Ljubljane ne poznam .. Ampak ta pizzerija si zasluzi vse pohvale, tako da ce se kdaj grem v Ljubljano se ziher tukaj ustavim !! Kar luste sem si naredila :)) FoculuS
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.3.2013 7:15:24
|
|
|
|
Tippi
|
Pica vseh pic je itak moja pica Če pa grem kdaj na pico ven, je pa absolutno zmagovalec AZUR in Kaval!
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.3.2013 9:42:02
|
|
|
|
Sportni.ca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Pica vseh pic je itak moja pica Če pa grem kdaj na pico ven, je pa absolutno zmagovalec AZUR in Kaval! Se strinjam!! Azur in Kaval. Drugače sem pa slišala ogromno pohval za B2 - jaz sicer še nikoli nisem naročila ...
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.3.2013 9:44:20
|
|
|
|
malimisekk
|
v okolici lj - kašča mrlačnik in azur v lj
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.3.2013 9:46:07
|
|
|
|
Hope2
|
Moja pizza na pizza kamnu zunaj v roštilju Se pridružujem in dam točko foculusu. Daleč najboljše. Azur mi je imel dobre v času študenta, potem pa nič več, foculus ga 100x prekaša Kaval pa še nisem sprobala
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.3.2013 10:12:38
|
|
|
|
Kajchyy
|
no ja, v bistvu je glih Azur tista picerija, ki me je ful razočarala (ne želim delat slabe reklame, itak ima vsak svoj okus), ampak se je pri njih vse spremenilo (ime, fasada , kadrovske menjave, novi meniji, itd.) in od takrat je šlo precej na slabše za moj okus. V Foculusu pa že dolgo nisem bila, mogoče bi morala it spet probat, glede na to, da vsi hvalite
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.3.2013 10:14:14
|
|
|
|
mini86
|
pri meni je tudi azur na prvem mestu..božanske pice in že 10 let isti noro dober okus
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.3.2013 10:50:08
|
|
|
|
Zora*
|
Piazza, ampak ta je v LJ ne v okolici.
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.3.2013 11:00:34
|
|
|
|
Kajchyy
|
sem narobe napisala vprašanje... iščem picerijo v LJ ali okolici kje pa je Piazza
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.3.2013 22:07:03
|
|
|
|
Stanislava_
|
Piazza je za Bežigradom, mislim da Parmova ulica, blizu Gospodarskega razstavišča. Pizze so konstantno dobre. Pri meni vodi Foculus . Tradicionalna je še Parma v podhodu Maxija. Azur mi je bil pa totalno mimo, tako da zadnjih nekaj let nisem bila tam.
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.3.2013 23:19:05
|
|
|
|
Sportni.ca
|
Če pa iščeš okolico Lj je pa kul v Trzinu da Mattia, mal naprej od Domžal pa Paparotti
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 10.9.2014 12:37:56
|
|
|
|
davor3
|
Če mene vprašaš je najboljša pica v okolici Ljubljane in v Ljubljani v Piceriji Orle! Noro dober okus, cena, ob sončnih dnevih pa tak razgled, da jemlje sapo! Če še niste obiskali res priporočam
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 10.9.2014 16:01:58
|
|
|
|
mateyka
|
moja favorita - Foculus in Ljubljanski Dvor
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 10.9.2014 20:33:01
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Moja najljubša pizzerija je Trta. Zraven odlične pizze moram pohvaliti tudi glasbeni izbor - taka umirjena, prijetna glasba. Na jetra mi gredo premočni basi. Krasna je tudi Foculus, všeč mi je, da so osvojili tradicijo iz Parme - borovničev sok. Tudi Parma mi je pri srcu. Nostalgija po časih, ko je na tvoj stol v vrsti čakalo pet ljudi in skoraj s s štoparico merilo tvojo hitrost. Je pa Parma bolj tako za na hitro in male pizze so velik plus. In še vedno imajo nek poseben okus, čeprav ne takega, ko je bil nekoč. Izven Ljubljane mi najbolj tekne na letališču v Postojni (ali pa pri Postojni?).
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 10.9.2014 20:34:11
|
|
|
|
Colt
|
Picerija Sidro...s hitrim avionom si v par minutah tam :D
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 10.9.2014 20:42:58
|
|
|
|
kalbo
|
Picerija Kovačija Grosuplje. Skromen, delaven in spoštovanja vreden najemnik je iz te picerije naredil čudo. Domačnost in seveda vrhunsko testo sta pa glavni odliki.
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 10.9.2014 21:52:16
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Moja najljubša pizzerija je Trta. Zraven odlične pizze moram pohvaliti tudi glasbeni izbor - taka umirjena, prijetna glasba. Na jetra mi gredo premočni basi. Krasna je tudi Foculus, všeč mi je, da so osvojili tradicijo iz Parme - borovničev sok. Tudi Parma mi je pri srcu. Nostalgija po časih, ko je na tvoj stol v vrsti čakalo pet ljudi in skoraj s s štoparico merilo tvojo hitrost. Je pa Parma bolj tako za na hitro in male pizze so velik plus. In še vedno imajo nek poseben okus, čeprav ne takega, ko je bil nekoč. Izven Ljubljane mi najbolj tekne na letališču v Postojni (ali pa pri Postojni?). Potrjujem (skoraj) vse kar je Vijoličarka napisala: Trta, Parma, Postojnsko letališče. Razen Foculusa, ker nisem bila že 100 let, no 10 pa mogoče res (nekoč vem, da so bile ful dobre pice, potem so se pa zelo pokvarile in smo nehali hodit). Nekdo je omenjal B2 - ko so začeli smo mi večkrat pri njih naročili pico, ker je bila res odlična. Zdaj je skoraj zanič... sam lokal je pa čisto fajn za it na kako kosilo.
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 11.9.2014 8:07:24
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Moja najljubša pizzerija je Trta. u ja, to si me spomnila - Trta je tud res kul
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 11.9.2014 20:49:04
|
|
|
|
Lianna
|
Na pico grem vedno samo v Trto. Odkar sem bila prvič tam sploh ne pomislim, da bi šla na pico kam drugam. Foculus, Parma itd. meni nimajo dobrih pic.
|
|
|
|
RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? 12.9.2014 8:42:32
|
|
|
|
respect
|
Se strinjam z uporabnico v3sn4. najboljše pice
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2014 11:04:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?