rozilu -> RE: kje imajo najboljše pice v okolici LJ? (10.9.2014 21:52:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Moja najljubša pizzerija je Trta. Zraven odlične pizze moram pohvaliti tudi glasbeni izbor - taka umirjena, prijetna glasba. Na jetra mi gredo premočni basi. Krasna je tudi Foculus, všeč mi je, da so osvojili tradicijo iz Parme - borovničev sok. Tudi Parma mi je pri srcu. Nostalgija po časih, ko je na tvoj stol v vrsti čakalo pet ljudi in skoraj s s štoparico merilo tvojo hitrost. [sm=jezicek.gif] Je pa Parma bolj tako za na hitro in male pizze so velik plus. In še vedno imajo nek poseben okus, čeprav ne takega, ko je bil nekoč. Izven Ljubljane mi najbolj tekne na letališču v Postojni (ali pa pri Postojni?). Potrjujem (skoraj) vse kar je Vijoličarka napisala: Trta, Parma, Postojnsko letališče. Razen Foculusa, ker nisem bila že 100 let, no 10 pa mogoče res [sm=zmeden.gif] (nekoč vem, da so bile ful dobre pice, potem so se pa zelo pokvarile in smo nehali hodit). Nekdo je omenjal B2 - ko so začeli smo mi večkrat pri njih naročili pico, ker je bila res odlična. Zdaj je skoraj zanič... sam lokal je pa čisto fajn za it na kako kosilo.
|
|
|
|